Euro 2024

Ν. Κορέα-Μεξικό: Ματς που κρίνει πολλά στο Ροστόφ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Νότιος Κορέα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, ενώ το Μεξικό θέλει να την… εξασφαλίσει στην αναμέτρηση για τον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ροστόφ (18:00, ΕΡΤ1).

Οι Ασιάτες μετά την ήττα από τη Σουηδία είδαν τις ελπίδες τους να ψαλιδίζονται αλλά δεν το βάζουν κάτω, ενώ η «Ελ Τρι» θέλει να δώσει περισσότερη αξία στο θρίαμβο της πρεμιέρας απέναντι στη Γερμανία. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα στη δεύτερη αναμέτρηση της ιστορίας τους σε Μουντιάλ, μετά το 3-1 της ομάδας από την Κεντρική Αμερική στη φάση ομίλων του 1998.

Η Νότιος Κορέα θέλει να βάλει ένα τέλος στο σερί επτά αγώνων της δίχως νίκη στο Μουντιάλ (2 ισοπαλίες-5 ήττες), ενώ δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της στη διοργάνωση. Το Μεξικό, από την άλλη, μετρά μόλις δύο ήττες στα 18 τελευταία του ματς σε φάση ομίλων (9 νίκες-7 ισοπαλίες) και έχει 3/3 νίκες απέναντι σε ομάδες από την Ασία. Πάντως δεν έχει καταφέρει να σημειώσει σερί νίκες από το Μουντιάλ του 2002, όταν κέρδισε διαδοχικά Κροατία και Ισημερινό.

Πιθανές συνθέσεις:
Ν. Κορέα (Γιονγκ Σιν): Τσο, Γ. Λι, Γιανγκ, Γκ. Κιμ, Γ. Κιμ, Κι, Σ. Λι, Γ. Λι, Σον, Χουάνγκ, Κιμ.
Μεξικό (Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Λαγιούν, Βέλα, Λοσάνο, Τσιτσαρίτο.
Διαιτητής: Τζον Πίτι (Παναμάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x