Euro 2024

Οι ενδεκάδες στο Βραζιλία-Ελβετία, βασικός ο Νεϊμάρ

Δείτε τις αρχικές επιλογές των δύο προπονητών για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Βραζιλία και την Ελβετία.

Τις επιλογές τους για την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελβετία (21:00) ανακοίνωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των δύο χωρών.

Η σελεσάο θα αγωνιστεί σε διάταξη με 4-2-3-1 με τον Άλισον στο τέρμα και τους Τιάγκο Σίλβα και Μιράντα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ντανίλο θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Μαρσέλο στο αριστερό. Κασεμίρο και Παουλίνιο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ. Στο δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Γουίλιαν, στο αριστερά ο Νεϊμάρ, ενώ ο Κοουτίνιο θα κινείται στην πλάτη του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Από την άλλη πλευρά και ο Πέτκοβιτς επέλεξε το 4-2-3-1. Στην εστία θα βρίσκεται ο Σόμερ, με την αμυντική τετράδα να αποτελούν οι Λιχτστάινερ, Σαρ, Ακάντζι και Ροντρίγκεζ από δεξιά προς τα αριστερά. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Μπεχράμι και Τσάκα που θα έχουν μπροστά τους, τους Σακίρι, Ντζεμαΐλι και Ζούμπερ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σεφέροβιτς.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Κασεμίρο, Γκαπριέλ Ζεσούς, Νεϊμάρ, Κοουτίνιο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Παουλίνιο, Γουίλιαν

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Σόμερ, Λίχτστάινερ, Ακάντζι, Σεφέροβιτς, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκεζ, Ζούμπερ, Ντεμαΐλι, Σάρ, Σακίρι

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x