Euro 2024

Πρόσωπο της ημέρας: Ο Κέιν που σκοράρει ακόμη!

Όταν πετυχαίνει χατ-τρικ και οδηγεί την ομάδα του σε μια ευρεία νίκη τότε δεν χωράει αμφιβολία... Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο της ημέρας.

Χωρίς αμφιβολία ο τίτλος του προσώπου της ημέρας ανήκει στον Χάρι Κέιν. Πρωταγωνιστής στο απολαυστικότερο παιχνίδι της Κυριακής, και ο άνθρωπος ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέναντι στο Περού.

Μπορεί, η αντίπαλος να μην ήταν και η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, έχοντας δείξει αμυντικές αδυναμίες αλλά ο επιθετικός της Αγγλίας κατάφερε να λάμψει ανάμεσα σε ένα σύνολο που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις γύρω από την σημερινή του παρουσία.

Η δαιμονισμένη χρονιά του Χάρι Κέιν δεν έχει τελειώσει σε όλα όσα έκανε με τα χρώματα της Τότεναμ και το αποδεικνύει συνεχώς. Πλέον φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας καταφέρνει και πάλι να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, να απασχολεί τους αντίπαλος αμυντικούς και να καταφέρνει να εμπνέει τους συμπαίκτες του στους δύο αγώνες τους στο Μουντιάλ.

inner

Σημείο αρκετά σημαντικό και αυτό στο οποίο στέκεται ο βρετανικός Τύπος στις αναφορές που κάνει για το παιχνίδι και στον σχολιασμό των παικτών και των εμφανίσεών του.

Σήμερα πέτυχε χατ- τρικ, έστω κι αν στάθηκε τυχερός, ωστόσο η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο είναι τέτοια που δικαίως του αποδίδεται ο τίτλος του προσώπου της ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x