Euro 2024

Τσιτσαρίτο για Μεξικό: «Μπορούμε να γίνουμε η Ελλάδα του 2004» (video)

Το Μεξικό έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Γερμανία στο πρώτο του παιχνίδι στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά ο Τσιτσαρίτο είχε προβλέψει εδώ και μήνες ότι η χώρα του θα γίνει η Ελλάδα του 2004.

Πιστεύει απόλυτα στην εθνική του ομάδα και πολύ καλά κάνει. Ο Χαβιέρ Ερντάντες , ή αλλιώς «Τσιτσαρίτο», σε συνέντευξη που είχε δώσει στα μέσα της περασμένης σεζόν στον Ντέιβιντ Φέιτελσον του ESPN, είχε δηλώσει ότι το Μεξικό μπορεί να κάνει το θαύμα, όπως είχε κάνει η Ελλάδα το 2004 στο Euro.

Λίγους μήνες μετά, το Μεξικό κερδίζει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γερμανία και απογειώνει τα όνειρά του.

Ο δημοσιογράφος εκνεύρισε τον Μεξικανό στράικερ, λέγοντάς του ότι η εθνική του ομάδα δεν έχει το επίπεδο για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η απάντηση του Τσιτσαρίτο; Απλά έφερε το παράδειγμα της Εθνικής Ελλάδος.

«Αλλά, γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε η Ελλάδα του 2004; Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε η Λέστερ της Πρέμιερ Λιγκ; Δώσε μας το πλεονέκτημα, η γνώμη σου δεν πρόκειται να αλλάξει».

Στη συνέχεια ο Φέιτελσον επέμεινε πως μόνο με άθλο θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, και ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ του απάντησε:

«Φανταζόμαστε πράγματα σπουδαία! Γα….το! Φανταζόμαστε! Γιατί όχι;»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτή η γενιά Μεξικανών ποδοσφαιριστών είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και η απάντησή του ήταν πως όλες είναι ίδιες, απλώς η κάθε μία έχει τα καλά και τα κακά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x