Stoiximan Super League

Νούνο Ρέις: «Όπου θέλει ο Στραματσόνι»

Έτοιμος να προσφέρει σε όποια θέση του ζητηθεί δήλωσε ο Νούνο Ρέις, που χαρακτήρισε μεγάλο κλαμπ τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε πως ονειρεύεται τίτλους με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ικανός να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αμυντικό χαφ ή δεξί μπακ δήλωσε ο Νούνο Ρέις. Ο Πορτογάλος άσος χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο τη νέα του ομάδα και δεν δίστασε να μιλήσει για τίτλους.

Αναλυτικά, ο Νούνο Ρέις μίλησε για:

-τις πρώτες του εντυπώσεις: «Όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, γνωστό σε όλον τον κόσμο. Μου άρεσαν πολύ αυτές οι πρώτες τρεις μέρες μου με την ομάδα. Τούτη τη στιγμή αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβω τις ιδέες του προπονητή και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Να μάθω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τις επόμενες εβδομάδες όλοι μας θα έχουμε έρθει πιο κοντά και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή σεζόν».

-τους στόχους με τον Παναθηναϊκό: «Όλοι ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Θα αρχίσουμε επίσημα τη σεζόν και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

-τη θέση που αγωνίζεται: «Όλοι μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Εγώ πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα και ο κόουτς σε κάθε ματς θα επιλέγει τους καλύτερους έντεκα. Αν είμαι μέσα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αν όχι θα στηρίζω απ’ έξω τους συμπαίκτες μου. Στη Γαλλία έχω παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και ο κόουτς είναι αυτός που θα αποφασίζει που χρειάζεται να αγωνιστώ… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x