Oλλανδία

Ο Αναστασίου σταμάτησε την Αϊντχόφεν

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου σταμάτησε την προσπάθεια της Αϊντχόφεν να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie, ερχόμενη 0-0 στο Κερκράντε με την πρωταθλήτρια για τη 15η αγωνιστική.

Η Αϊντχόφεν πήρε απλά 0-0 στο Κερκάντε από τη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την κορυφή, έστω και προσωρινά, ενώ τώρα είναι στο -6 από τον Αγιαξ και τη Φέγενορντ και περιμένει τι θα κάνουν την Κυριακή οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι και όλοι στο «Φίλιος Στάντιον» ελπίζουν σε "γκέλες" των δυο πρωτοπόρων.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να ξεφύγουν από τις θέσεις των πλέι άουτ, αλλά παρέμειναν στην προτελευταία θέση.

Οι πρωταθλητές έχασαν ευκαιρίες, πίεσαν τη Ρόντα, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.


Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Ζοτ, Ισιματ-Μιρίν, Μορένο, Αρίας, Σβάαμπ, Πρέπερ, Σ. Ντε Γιονγκ, Ραμσελάαρ, Ζιντσένκο (64’ Νάρσινγκ), Περέιρο (64’ Μπέργουικ), Ν. Ντε Γιονγκ


«Πέρασε» με 3-1 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ινγκλς η Χέρενφεν και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση, αφήνοντας τους γηπεδούχους σταθερά στην τελευταία.

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τετράδα η Αλκμααρ, η οποία ήρθε ισόπαλη με το «χορταστικό» 3-3 στην έδρα της Εξέλσιορ και της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει με +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Άνετα νίκησε η Φίτεσε την Τσβόλε στο Αρνεμ 3-1 και παρέμεινε την προνομιούχο επτάδα, αφήνοντας την πρώην κυπελλούχο στα πλέι άουτ.


Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 2/12
Χέρακλες - Ναϊμέγκεν 2-0
(37' Ντουάρτε, 83' Αρμεντέρος)

Σάββατο 3/12
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Χέρενφεν 1-3
(7' Μάατσεν / 20' και 27' Γκουτσάνεζαντ, 45' Κομπαγιάσι)

Εξέλσιορ - Άλκμααρ 3-3
(9' Έλμπερς, 26' πέν. Χάσελμπαϊνκ, 65' Φαΐκ / 11' Μούχνερ, 34' Τάνκοβιτς, 76' Βάιτενς)

Ρόντα - Αϊντχόφεν 0-0

Φίτεσε - Τσβόλε 3-1
(32' πεν. Μπέικερ, 41' Ζιάνγκ Γιούνινγκ, 92' Νατάν / 67' Σχένκεφελντ)

Κυριακή 4/12
Ντεν Χάαγκ - Ουτρέχτη (13:30)

Φέγενορντ - Σπάρτα Ρότερνταμ (15:30)

Βίλεμ - Τβέντε

Άγιαξ - Γκρόνινγκεν (17:45)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x