Κύπρος

Ο Γιώργος Κούμας στη θέση του Κουτσοκούμνη

Τον διάδοχο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη -που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή- στην προεδρία της ανακοίνωσε η ΚΟΠ.

Ο Γιώργος Κούμας νέος πρόεδρος στην ΚΟΠ.

Η Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις αλλαγές που σημειώθηκαν έπειτα από την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, στην οποία προέκυψε μόνο για υποψηφιότητα για τον διάδοχο του Κωστάκη Κουτσκούμνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος πρόεδρος της ΚΟΠ «έφυγε» από τη ζωή στις 5 Μαρτίου σε ηλικία 62 ετών.

«Έγινε μια καλή επιλογή στον νέο πρόεδρο αφού θα είναι ο συνεχιστής της δουλειάς που έγινε από τον Μάριο Λευκαρίτη και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και η ΚΟΠ θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση.

Όλοι μας ξέρουμε ότι ο κ. Κούμας είναι πολύ στενός φίλος του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, του κ. Αλεξάντερ Σεφερίν, είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και ξέρετε πολύ καλά ότι εκπροσωπεί την ΟΥΕΦΑ σε δύο μεγάλες εταιρείες που διαχειρίζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αποφέρουν στην ΟΥΕΦΑ έσοδα 3-4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Όπως με έχει ενημερώσει ο κ. Σεφερίν θα εισηγηθεί όπως ο κ. Κούμας αντικαταστήσει τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο Δ.Σ της ΦΙΦΑ. Δυστυχώς ο φίλος μας, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δεν βρίσκεται μαζί μας και η εισήγηση θα είναι ο κ. Κούμας να τον αντικαταστήσει στο συμβούλιο της ΦΙΦΑ.
“Ο Γιώργος Κούμας είναι ένας έμπειρος παράγοντας που ξεκίνησε από σωματείο και κατέληξε στην Ομοσπονδία,έτσι ξέρει τις ανάγκες που έχουν τα σωματεία. Χαιρετίζω τα 11 σημεία που ανέφερε στην ομιλία του, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σας και των υποδομών του, και θεωρώ ότι θα πετύχει στο έργο του
», ανέφερε ο κ. Κούμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x