Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει τα μάτια του 14!

Είναι γελασμένος όποιος πιστεύει ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς με την Μπέτις στην Ισπανία και θ' ασχοληθεί με τον τελικό απέναντι στην Μίλαν όταν πρέπει. Τούτη την ώρα οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι πειραιώτες θα υποδεχθούν τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Δευτέρας. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14. Είναι γελασμένος όποιος πιστεύει ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους και είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς και οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας πρέπεi να έχουν υποψιν τους τα αποτελέσματα του Παναιτωλικού στα τελευταία έξι παιχνίδια. Ένα μόνο ματς έχασε με “κατεβασμένα χέρια” ο Πανατωλικός, τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πανέτοιμος για ματς – παγίδα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και για να πετύχει τον στόχο του θα πρέπει οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 και σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για την ομάδα του Δέλλα, Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός είχε χάσει στην Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα στις καθυστερήσεις προσπάθησε και για την ισοφάριση. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως ο μεθαυριανός αντίπαλος των ερυθρόλευκων έχει δυνατότητες και μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε ομάδα. Κι επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Παναιτωλικός έχει έναν τερματοφύλακα, τον Κυριακίδη, που είναι από τους πιο σταθερούς του πρωταθλήματος την τελευταία τετραετία. Έναν πορτιέρε που αν του πάει καλά το ματς στην αρχή του παιχνιδιού είναι ικανός να κατεβάσει...ρολά και να κοντράρει μια ομάδα μόνος του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή και καλό βαθμό ετοιμότητας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ώστε να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αν οι ερυθρόλευκοι είναι συγκεντρωμένοι τότε θα έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους, αν όχι τότε θα έχουν προβλήματα από την ομάδα του Δέλλα.

Κι επίσης ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό αφορά το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κάνει ότι έκανε στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη “σπαταλώντας” τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς να σκοράρει, γιατί έτσι δίνει την δυνατότητα στον αντίπαλο του να “ταμπουρωθεί” ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Θα είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x