Stoiximan Super League

«Ο Ουέλιτον θέλει να φύγει από την Καϊσέρι και τον θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ» (video)

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που κινούνται για την απόκτηση του 30χρονου φορ Σοάρες Ουέλιτον, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στην Καϊσέρισπορ.

Τουρκικό δημοσίευμα φέρνει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ την περίπτωση του Σοάρες Ουέλιτον.

Πρόκειται για 30χρονο φορ, που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και φέτος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Καϊσέρισπορ.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 34 ματς πετυχαίνοντας 15 τέρματα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σελίδας «kayseritempo.org», ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Καισαρείας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και της διοικητικής αβεβαιότητας. Εκτός από τους δύο «δικέφαλους», την περίπτωσή του εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά και η Τράμπζονσπορ αλλά και η Μαρίτιμο.



Πριν την Καϊσέρi αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην επίσης τουρκική Μερσίν. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκοϊάς, περνώντας έναν χρόνο δανεικός στην Ιτουάνο. Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στην Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία έμεινε μέχρι το 2014 σημειώνοντας 57 γκολ σε 104 εμφανίσεις. Μέχρι να «δέσει» στην Τουρκία πέρασε δύο χρόνια ως δανεικός στις Γκρέμιο, Σάο Πάολο (2013) και Θέλτα (2014).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x