Ιταλία

Ολοκληρώνεται του Βίτσελ στη Γιουβέντους

Κοντά στην ολοκλήρωση του deal με τη Ζενίτ για τη μεταγραφή του Άξελ Βίτελ βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία πιθανότατα θα κινηθεί και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Κινητικότητα επικρατεί στη Γιουβέντους την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αφού οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη στελέχωση του ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ, που έρχεται για να καλύψει το κενό του Πολ Πογκμπά.

Η Γιουβέντους κατέθεσε ήδη μια πρόταση στη ρώσικη ομάδα που άγγιζε τα 15 εκατ. ευρώ, που ωστόσο απορρίφθηκε, αλλά είναι έτοιμη να επανέλθει με νέα προσφορά 18 εκατ. συν τα όποια μπόνους.

Η μεταγραφή που πιθανόν να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου, δεν θα είναι η μόνη για τη «Μεγάλη Κυρία», μιας και στοχεύει και στην περίπτωση του Κουαδράδο.

Ο Κολομβιανός θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο, κάτι που αναμένεται να γίνει με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x