Stoiximan Super League

«Ούτε έρχεται, ούτε φεύγει άλλος παίκτης από τον Ολυμπιακό»

Τέλος στη μεταγραφολογία έβαλε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως μετά τους Όσκαρ Καρντόσο και Μπρούνο Βιάνα, δεν έρχεται, αλλά και ούτε φεύγει άλλος παίκτης από το ρόστερ!

Έκλεισε το ρόστερ του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τέλος στο καλοκαιρινό «πάρε-δώσε», λέγοντας πως αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης, αλλά ούτε και να αποχωρήσει.

Από τη μία, το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον Όσκαρ Καρντόσο, αλλά και τον Μπρούνο Βιάνα. Ο Παραγουανός επιθετικός βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Τραμπζονσπόρ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Από ‘κει και πέρα, ο Βραζιλιάνος στόπερ θα αργήσει λίγο ακόμη, καθώς η άφιξή του στη χώρα μας αναμένεται κατά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (31/8).

Από την άλλη, σήμερα προέκυψε ενδιαφέρον για τον Αλμπέρτο Μποτία από την Εσπανιόλ, αλλά και για τον Φελίπε Πάρντο από την Τραμπζονσπόρ. Όμως, ύστερα από τη θέση των «ερυθρόλευκων», πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x