Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του είχαν λάθος σκεπτικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Πετάξαμε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε λάθη και ήμασταν βιαστικοί, ειδικά στην άμυνα. Μετά το γκολ δεν ηρεμήσαμε καθόλου στο υπόλοιπο πρώτο μέρος. Είχαμε νευρικότητα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ήρεμοι, φέραμε την μπάλα στην περιοχή με σωστό τρόπο. Δεν αγχωθήκαμε αλλά δεν φτάσαμε στη νίκη. Φέρνουμε αρκετά καλά την μπάλα στην περιοχή αλλά δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί. Κάποια παιδιά δεν είναι καλά, αλλά αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη».

- Για την παρουσία του Έμαν στην ενδεκάδα: «Άλλη ερώτηση... Όλοι δεν είναι παίκτες της ομάδας; Την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν με ρωτήσατε; Αποφάσισα να βάλω τον Έμαν».

- Για τη νευρικότητα της ομάδας του: «Η καλή εμφάνιση με τη Μόλντε, μας έδωσε την εντύπωση ότι στο 5’ έπρεπε να κερδίζουμε. Ήταν λάθος σκεπτικό. Νομίζαμε ότι στο 10ο λεπτό θα λήξει το ματς. Και φυσικά ότι στη δεύτερη τελική του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα».

TAGS: Άρης