Oλλανδία

Πατέρας Ντε Γιονγκ: «Ο Φρένκι θα αποχωρήσει κατά 95% το καλοκαίρι από τον Άγιαξ»

Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Φρένκι Ντε Γιονγκ μίλησε ο πατέρας του 21χρονου μέσου του Άγιαξ.

Το όνομα του Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στη μεταγραφική αγορά τους τελευταίους μήνες, κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό, αν λάβει κανείς υπόψη τις φανταστικές εμφανίσεις του με τις φανέλες των Άγιαξ και εθνικής Ολλανδίας, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του.

Μερικοί από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως οι Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν Μονάχου, «γλυκοκοιτάζουν» μια ενδεχόμενη μεταγραφή του 21χρονου μέσου, με τον ίδιο, πάντως, να δηλώνει πριν λίγες ημέρες πως θα παραμείνει σίγουρα στον Άγιαξ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ένα δημοσίευμα της ολλανδικής «Telegraaf», το οποίο ανέφερε πως ο Ντε Γιονγκ έχει ήδη συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για το ερχόμενο καλοκαίρι, διαψεύστηκε από τον ίδιο και τον ατζέντη του, ενώ τη Δευτέρα ο πατέρας του νεαρού μέσου μίλησε για τα μεταγραφική σενάρια που εμπλέκουν τον γιο του, λέγοντας: «Υπάρχει 95% πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Άγιαξ το καλοκαίρι και η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Έχει μία απόφαση να πάρει. Είναι ένα έξυπνο παιδί, θα πάρει την απόφασή του την άνοιξη», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x