Ισπανία

Πήρε ταλέντο από την Βιγιαρεάλ ο Πογιέτ

Την απόκτηση του Ματίας Νάχουελ με διετή δανεισμό από την Βιγιαρεάλ γνωστοποίησε η Ρεάλ Μπέτις, με τον 19χρονο εξτρέμ να είναι η τρίτη χρονολογικά μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ.

Σε φάση εφαρμογής βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γκουστάβο Πογιέτ στη Ρεάλ Μπέτις, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Ματίας Νάχουελ υπό τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τη Βιγιαρεάλ.

Αν ο 19χρονος εξτρέμ «πιάσει» 25 συμμετοχές ανά σεζόν δανεισμού τότε η Μπέτις θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, ενώ η Βιγιαρεάλ διατήρησε ρήτρα επαναγοράς.

Γεννημένος στο Ροσάριο της Αργεντινής, μετακινήθηκε στην Ισπανία στα 14 του και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ, ενώ πρόπερσι επέλεξε να εκπροσωπήσει τις μικρές εθνικές της «φούρια ρόχα».

Ο Νάχουελ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στις 13 Ιανουαρίου του 2014 στην εντός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, είχε φέτος 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή των «μπετίκος», μετά τους Ρίζα Ντουρμίσι (22 ετών, αριστερός μπακ από την Μπρόντμπι) και Ζονάς Μαρτέν (26 ετών, κεντρικός χαφ από Μονπελιέ).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x