Ισπανία

«Πόρτα» Μπάγερν σε Ρεάλ για Αλάμπα

Τέλος στα όνειρα της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα έβαλε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία απέρριψε κάθε πρόταση των «μερένχες».

Παραμένει κάτοικος Βαυαρίας ο Νταβίντ Αλάμπα, καθώς η Μπάγερν Μονάχου απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αυστριακού μπακ.

Οι «μερένχες» είχαν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας, προσφέροντας 50 εκατ. Ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, πρόταση όμως που απορρίφθηκε αμέσως.

Η νέα βελτιωμένη προσφορά των Μαδριλένων έφτανε τα 65 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βαυαροί ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν πωλούν τον παίκτη.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ενημέρωσε τον μάνατζερ του Αλάμπα ότι δε θα γίνει δεκτή καμία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή στη φετινή μεταγραφική περίοδο, με τον ίδιο τον Αυστριακό να μην έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μονάχου.

Για να μετακομίσει από την «Αλιάντς Αρένα» ο Αλάμπα, θα χρειαστεί οι επίδοξοι αγοραστές να καταβάλουν στους Βαυαρούς ένα ποσό μεγαλύτερο από 80 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x