Κύπρος

Προ των πυλών της Ανόρθωσης ο Κετσπάγια

Επιστρέφει… προσεχώς στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Τα… κλειδιά της Ανόρθωσης στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, είναι θέμα χρόνου να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου ο Γεωργιανός τεχνικός, ο οποίος την Τετάρτη έχει ραντεβού με τον Χρίστο Πουλλαΐδη και τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Στη συνάντηση θα πέσει στο τραπέζι ο προγραμματισμός που πρόκειται να γίνει για τη νέα σεζόν, όπου θα βρει τον πρώην τεχνικό των Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο τιμόνι της «Κυρίας».

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει από τώρα την ομάδα της Αμμοχώστου ο 51χρονος προπονητής, αλλά δεν είναι και το πιθανότερο σενάριο, αν και ο Γιούρχεν Στρέπελ δείχνει να… μετράει ημέρες στον πάγκο της Ανόρθωσης. Ίσως στραφούν σε λύση υπηρεσιακού προπονητή οι άνθρωποι της «Κυρίας» ώστε να βγει η χρονιά.

Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, τότε ο Κετσπάγια θα επιστρέψει σε… γνώριμα λημέρια έπειτα από μια δεκαετία. Συγκεκριμένα ήταν ποδοσφαιριστής στην κυπριακή ομάδα από το 1992 μέχρι το 1994, προτού πάει στην ΑΕΚ και στη συνέχεια από το 2002 έως το 2006. Παράλληλα, ξεκίνησε να εκτελεί χρέη προπονητή από το 2004 (παίκτης-προπονητής) και αποχώρησε το 2009, λίγους μήνες πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, στη Μεγαλόνησο έχει βρεθεί και ως τεχνικός του ΑΠΟΕΛ το 2015-16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x