Stoiximan Super League

Προπόνηση με παιδιά στον Ατρόμητο

Τις πόρτες του προπονητικού του κέντρου άνοιξε ο Ατρόμητος προκειμένου να υποδεχθεί τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου στο πλαίσιο της «School Day».

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή προπόνηση για τον Ατρόμητο, καθώς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο επισκέφθηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να ξεναγηθούν στους χώρους του προπονητικού κέντρου.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει θεσπίσει από φέτος ο Ατρόμητος (η λεγόμενη «School Day») με όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία της περιοχής, προκειμένου οι νεαροί φίλοι της ομάδας να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τον σύλλογο της πόλης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

«Από αθώες παιδικές φωνούλες και όμορφα προσωπάκια πλημμύρισε σήμερα το αθλητικό κέντρο καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος "Αtromitos School Day" μας επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Κατενθουσιασμένα τα παιδιά πέρασαν δύο υπέροχες ώρες κάνοντας παιχνίδια, επίσκεψη σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης, παρακολουθώντας την προπόνηση και απολαμβάνοντας τα δωράκια που τους είχαμε ετοιμάσει.

Ο Εδουάρδο Μπρίτο μαζί με τον Μιχάλη Μπαστακό υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους δασκάλους/συνοδούς μόλις κατέβηκαν από το πούλμαν που ευγενικά μας προσφέρει για τη μεταφορά τους το πρακτορείο "PeristeriTravel".

Σαν τις μέλισσες όλα τα παιδιά συγκεντρώνονταν μπροστά σε κάθε παίκτη που κατέβαινε στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση αλλά εκείνος που τα «κέρδισε» ολοκληρωτικά ήταν ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος τους έκανε παιχνίδια και ασκήσεις στο γήπεδο με τη βοήθεια του Μιχάλη Μπαστακού.

"Τι ομάδα είστε;" τους ρώτησε ο Κοντοές. "Ατρόμητοοος" του απαντούσαν τα παιδάκια. "Σίγουρα;". "Ναιιιι", απαντούσαν εκείνα ξανά απολαμβάνοντας τις υπέροχες στιγμές.

Η ιαχή "Ατρόμητος" ακούστηκε μάλιστα πολλές φορές από τα παιδιά μέχρι που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στο σχολείο τους! Το ίδιο κατενθουσιασμένα ίσως και κάτι περισσότερο!».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x