Κύπρος

Πρώτος στο… 96' ο ΑΠΟΕΛ! (video)

Το παιχνίδι της χρονιάς στο Μακάρειο, με την ομάδα του Δώνη να ισοφαρίζεται στο 94' από τον Ολυμπιακό, αλλά τον Ιωάννου να… χτυπάει στο 96' για το τελικό 3-2 των «γαλαζοκίτρινων» και την πρωτιά!

Την τελευταία αγωνιστική (26η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έμελλε να γίνει το καλύτερο ματς της σεζόν στην Κύπρο!

Σε ένα, πραγματικά, απίστευτο παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε «εφτάψυχος» και επικρατώντας 3-2 του αξιόμαχου Ολυμπιακού Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο, τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα ξεκινήσει από θέση ισχύος στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Όλα τα λεφτά το φινάλε της αναμέτρησης, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ισοφαρίζεται στο 94' από το τρομερό «ψαλιδάκι» του Τόρες, αλλά τον Ιωάννου, στο 96', με καρφωτή κεφαλιά, να δίνει τη μεγάλη νίκη στους «γαλαζοκίτρινους» -και φυσικά, την πρωτιά!

Ο ΑΠΟΕΛ είχε προηγηθεί στο α' μέρος, όμως οι «μαυροπράσινοι» ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του β' και από εκεί και έπειτα το ματς έγινε… ροντέο, έχοντας την κατάληξη που προαναφέραμε, με τον Θρύλο του κυπριακού ποδοσφαίρου να παραμένει στην κορυφή με 63 βαθμούς -και τον Απόλλωνα στο -2 και στους 61.

Η ομάδα της Λεμεσού, νωρίτερα, δεν είχε κανένα πρόβλημα στην Άχνα, σαρώνοντας (1-4) τον υποβιβασμένο Εθνικό, ενώ και ο Ερμής Αραδίππου «καθάρισε» άνετα, με το ίδιο σκορ, αλλά στην έδρα του, τον συντοπίτη και επίσης καταδικασμένο, Άρη.





Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της (26ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 24/2

Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού 1-4

Ερμής Αραδίππου-Άρης Λεμεσού 4-1

Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ 2-3

Κυριακή 25/2

Αλκή-Νέα Σαλαμίνα (15:00)

ΑΕ Λεμεσού-Ανόρθωση (16:00)

Ομόνοια-Δόξα Κατωκοπιάς (17:00)

Πάφος-ΑΕΚ (18:00)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Απόλλων-ΑΕΛ
ΑΕΚ-Ανόρθωση ή Ανόρθωση-ΑΕΚ

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x