Europa League

Ροντρίγκες: «Ήταν πέναλτι, ο διαιτητής δεν ήταν… φίλος μας»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του ματς κόντρα στη Φιορεντίνα εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες, τονίζοντας ότι στην τελευταία φάση του αγώνα υπήρχε πέναλτι σε χέρι αμυντικού των «βιόλα».

Την άποψη ότι υπήρχε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη λήξη του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης «φίλος» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το 0-0. Νομίζω αμυνθήκαμε καλά. Η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Είδα το χέρι. Η μπάλα πήγε εκεί. Για μένα είναι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν ήταν… φίλος μας».

Από την πλευρά του ο Πέλκας δήλωσε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, μια σοβαρή ομάδα. Κοιτάξαμε στα μάτια τη Φιορεντίνα. Στο 93? με το πέναλτι που δεν δόθηκε θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι. Θεωρώ ωστόσο ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και δείξαμε ένα θετικό πρόσωπο.

Ο ρυθμός της Φιορεντίνα ήταν πιο γρήγορος σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Το σύστημα επίσης που παίζει είναι διαφορετικό, ωστόσο εμείς προσαρμοστήκαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε τη Δευτέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε κοντά με την κορυφή».

Τέλος, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Γλύκος είπε:

«Αυτό που έπρεπε να κάνω, το έκανα, Βοήθησα την ομάδα μου. Δουλέψαμε ομαδικά, ο καθένας αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Νομίζω ότι είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και πολύ καλή αρχή στο Europa League.

Πρέπει να είμαι πάντα ήρεμος να βοηθάω την ομάδα και να δίνω το 100%. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Όταν παίρνεις ένα βαθμό κόντρα σε μία τέτοια ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολο. Έκαναν ευκαιρίες και αυτοί και εμείς. Νομίζω είναι δίκαιο αποτέλεσμα και για τους δύο» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x