Stoiximan Super League

Ροντριγκέζ: «Σημαντικός βαθμός απέναντι στον ΠΑΣ και στον… διαιτητή»

Παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ έχουν στον Λεβαδειακό και τα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπερνάρντ Ροντριγκέζ (βοηθός του Ανιγκό).

Ο Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, στενός συνεργάτης του Ζοζέ Ανιγκό εκπροσώπησε τον Λεβαδειακό στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μάλιστα, «έβγαλε» παράπονα από την πλευρά των «πράσινων» για τη διαιτησία της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι ο ρέφερι, Στέφανος Κουμπαράκης, χάρισε πολλά φάουλ στους γηπεδούχους.

«Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ χρήσιμος. Ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφερόταν για να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί, δεν κάναμε κάναμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά πήραμε τον βαθμό που είναι σημαντικός.

Είναι σημαντικός όχι μόνο επειδή ο βαθμός κατακτήθηκε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά και επειδή τον πήραμε απέναντι σε έναν διαιτητή που έδωσε πολλά ανεξήγητα φάουλ εις βάρος μας. Αντίθετα σε εμάς δεν έδωσαν αρκετά φάουλ που μας έγιναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πιο ποιοτική ομάδα από τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες μας τα δίνουν όλα στα γήπεδο. Διακοπές έγιναν και από τις δύο ομάδες
», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x