Ισπανία

Ρονάλντο: «Ένα βήμα πίσω τώρα, δύο βήματα μπροστά μετά»

Ευχαριστημένος φαίνεται ο Ρονάλντο για τη απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Ατλέτικο και αισιόδοξος για τη συνέχεια παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Ο αποκλεισμός της Ρεάλ από το Κύπελλο μετά το χθεσινό 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται να στενοχώρησε ιδιαίτερα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του έκανε καλή προσπάθεια και σημασία έχει να εμφανιστεί καλύτερη για την επίτευξη των άλλων δύο στόχων της για φέτος.

«Ξέραμε ότι είχαν το πλεονέκτημα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. και το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό. Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε και ήταν κρίμα να αποκλειστούμε έτσι. Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δε θα μπορούσαμε καλύτερα. Δείξαμε ποιοι είμαστε όμως σταθήκαμε άτυχοι στην τελική προσπάθεια», ανέφερε.

Ο Πορτογάλος σταρ συνέχισε: «Δεν θέλουμε να χάνουμε ένα τρόπαιο, αλλά το πρωτάθλημα και το Champions League είναι οι πιο σημαντικοί μας στόχοι. Θέλουμε να νικάμε πάντα, αλλά ακόμα και από τις ήττες μας μπορούμε να πάρουμε θετικά πράγματα. Μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε αργότερα να κάνεις δύο βήματα μπροστά».

Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Νιφοράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x