Ιταλία

Εποχή Μπαλαρντίνι και επίσημα στη Σασουόλο

Η Σασουόλο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος καλείται να βγάλει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη και να τη διατηρήσει στη Serie A.

Η εποχή του Νταβίντε Μπαλαρντίνι ξεκινάει και επίσημα από σήμερα στη Σασουόλο. Οι «νεροβέρντι» ανακοίνωσαν πως ο 60χρονος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, παίρνοντας τη θέση που κατέχει μέχρι προ ημερών ο Αλέσιο Ντιονίσι.

Το συμβόλαιο του Μπαλαρντίνι είναι ως το φινάλε της σεζόν, ενώ γνωστοποιούνται και οι συνεργάτες του. Παράλληλα, ο Εμιλιάνο Μπίτσικα που αποτέλεσε τον υπηρεσιακό προπονητή για το ματς με τη Νάπολι, όπου η Σασουόλο ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 μέσα στο «MAPEI», επιστρέφει στο πόστο του ως τεχνικός της Primavera.

Ο Μπαλαρντίνι έχει μεγάλη εμπειρία από πάγκους της Serie A, έχοντας προπονήσει μεταξύ άλλων τις Τζένοα, Παλέρμο, Μπολόνια, Κάλιαρι, Λάτσιο και Πεσκάρα. Το έργο του στη Σασουόλο είναι ασφαλώς δύσκολο, αφού η ομάδα είναι στους 20 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας επτά διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x