Stoiximan Super League

Σβαμπ για… αρχή στον ΠΑΟΚ

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή, με τον Αυστριακό να αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του «δικεφάλου».

«Σεφτέ» με Στέφαν Σβαμπ ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ολοκληρώσει ουσιαστικά την απόκτηση του Αυστριακού μέσου, όπως έχει γίνει γνωστό από το βράδυ της Τρίτης. Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 29χρονο κεντρικό χαφ, που αγωνίζεται στη Ραπίντ από το 2014, αλλά δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο της Βιέννης.

Ο έμπειρος και ποιοτικός χαφ (παίζει ως «6άρι» ή ως «8άρι») αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς, καθώς θα περάσει από εξετάσεις κι αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας και οι απολαβές του υπολογίζονται κοντά στις 600.000 ετησίως, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον πρώτο του σταθμό εκτός Αυστρίας, αφού έχει αγωνιστεί σε Σάλτσμπουργκ, Λουστενάου και Αντμίρα Βάκερ, πέραν της Ραπίντ. Τη φετινή σεζόν είχε πολύ καλή συγκομιδή, με 9 γκολ και 10 ασίστ σε 32 συμμετοχές.

Πλέον, αναμένεται να κάνει focus στα υπόλοιπα μέτωπα ο «δικέφαλος» και εκτιμάται ότι σημαντικές εξελίξεις θα σημειωθούν με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη, με την οποία θα δρομολογηθούν θα προχωρήσουν κι άλλες υποθέσεις. Όπως της ανανέωσης (βλ. Βιεϊρίνια) κάποιων συμβολαίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x