Σκωτία

Επέστρεψε στις νίκες και προελαύνει για τον τίτλο η Σέλτικ!

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από τη Σεντ Τζόνστοουν, αλλά η Σέλτικ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 3-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Μάδεργουελ.

Σοβαρεύτηκε και πήρε το «διπλό» η Σέλτικ!

Οι «κέλτες» επικράτησαν με 3-1 στην έδρα της Σεντ Τζόνστοουν για τη 15η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, σε ένα ματς που δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το τελικό.

Και αυτό, διότι το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε στην επανάληψη να αλλάξει το αγωνιστικό του πρόσωπο για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έτσι, η Σέλτικ μετά την ισοπαλία με τη Μάδεργουελ και την ήττα από τη Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς, αφήνοντας στο -11 τη Ρέιντζερς, η οποία, όμως, έχει δυο παιχνίδια λιγότερα.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40’, με τους «κέλτες» να φέρνουν το παιχνίδι σε ισορροπία στο 67’ με τον ΜακΓκρέγκορ για το 1-1.

Έτσι, στο τελευταίο διάστημα του αγώνα η Σέλτικ πίεσε για το γκολ της ανατροπής και το βρήκε στο 79’ με τον Ματ Ο’ ριλέι, ενώ ο Φόρεστ σφράγισε τη νίκη της ομάδας στο 90+3’ για το 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x