Stoiximan Super League

Σίμος: «Οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν το σεβασμό, πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Σίμος, που παρέπεμψε στο τέλος της σεζόν για το… ταμείο του ΟΦΗ κι αποκάλυψε πως έβγαλε... off τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίμος στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Κάναμε έναν αρκετά καλό αγώνα, είχαμε πολλά χαρακτηριστικά από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας και πήραμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι παίκτες μας εδώ και 45 ημέρες που είμαστε μαζί δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν το σεβασμό μας γιατί πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Έχουμε δυο εβδομάδες διακοπή όπου πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να βελτιώσουμε κι άλλο τις εμφανίσεις μας. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό και στους ανθρώπους που ηγούνται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι άνθρωποι με μεγάλη γνώση, εμπειρία και ικανότητα και πιστεύω ότι θα καταφέρουν να επιστρέψει ο ΠΑΟ εκεί που του αξίζει».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του ΟΦΗ: «Είναι η κάθε μας μέρα, είναι να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι. Ο κάθε μας αγώνας, η κάθε μας εβδομάδα και σίγουρα να δούμε τι έχουμε καταφέρει στο τέλος της χρονιάς».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση: «Ότι είναι ανακοινώσιμο, το γνωρίζετε. Νομίζω υπάρχει ένα παράθυρο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Αν υπάρξει περίπτωση παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο, καλώς να γίνει. Σας είπα και πριν για αυτό το γκρουπ παικτών που έχουμε, αξίζουν τον σεβασμό μας και είμαστε μια χαρά».

Για το τι οδηγίες έδωσε πριν το ματς: «Θέλαμε να ελέγξουμε το τέμπο του παιχνιδιού, να πιέσουμε ψηλά γιατί και ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει τον έλεγχο. Νομίζω τα καταφέραμε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και αφού το κάναμε, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Για το αν αισθάνεται πίεση μετά τα θετικά αποτελέσματα: «Είμαστε οι πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας, αλλά εκτός αυτού δεν νιώθουμε κάτι άλλο. Στις 14 Σεπτέμβρη, στο σπίτι μας, ο κόσμος θα έρθει κοντά μας κι ανυπομονούμε για να έρθει αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιχνίδι καλύτερο από το σημερινό, δεν έχουμε πίεση, έχουμε κίνητρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x