Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν ήδη οι φίλοι της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Πλατανιά, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς.

Το πιθανότερο είναι η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων αλλά και μέσω των καταστημάτων «Γερμανός» να ξεκινήσει την Τετάρτη, ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης φιξάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σύστημα σχετικά με τις αλλαγές στις τιμές. Υπενθυμίζεται πως για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει οριστεί γενική τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στη θύρα «29» αλλά και στα VIP το αντίτιμο να είναι μεγαλύτερο ώστε όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπορέσουν να συνδράμουν με μεγαλύτερο ποσό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας με όλους όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστον τα έξοδα της αναμέτρησης και να διατεθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στους πληγέντες. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την εταιρία σεκιούριτι ώστε να μην υπάρξει κόστος στους άνδρες που θα διατεθούν.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα εκδοθούν φυσικά ούτε προσκλήσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να μην ισχύσουν ούτε οι κάρτες διαρκείας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ