Stoiximan Super League

Σπάνε τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά!

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει η προπώληση για το ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο, το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ΑΕΚτσήδες είναι τεράστιο, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των πλημμυροπαθών.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν ήδη οι φίλοι της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Πλατανιά, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς.

Το πιθανότερο είναι η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων αλλά και μέσω των καταστημάτων «Γερμανός» να ξεκινήσει την Τετάρτη, ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης φιξάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σύστημα σχετικά με τις αλλαγές στις τιμές. Υπενθυμίζεται πως για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει οριστεί γενική τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στη θύρα «29» αλλά και στα VIP το αντίτιμο να είναι μεγαλύτερο ώστε όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπορέσουν να συνδράμουν με μεγαλύτερο ποσό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας με όλους όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστον τα έξοδα της αναμέτρησης και να διατεθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στους πληγέντες. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την εταιρία σεκιούριτι ώστε να μην υπάρξει κόστος στους άνδρες που θα διατεθούν.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα εκδοθούν φυσικά ούτε προσκλήσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να μην ισχύσουν ούτε οι κάρτες διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x