Oλλανδία

Συνεχίζονται τα σενάρια για Άγιαξ και Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του και ο Άγιαξ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να είναι αυτός…

Με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει θέσει εκτός πλάνων της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν, πολλοί σύλλογοι από την Ευρώπη αλλά και την Κίνα εξετάζουν μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Άγιαξ, ο οποίος «ψάχνεται» για την απόκτηση ενός επιθετικού, από τη στιγμή που ο βασικός φορ της ομάδας, Αρκάντιους Μίλικ, απασχολεί έντονα τη Νάπολι.

Βάσει των πληροφοριών της «Daily Mirror», ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο, ωστόσο η διοίκηση του Άγιαξ φαίνεται έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο που είχε στη Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι. Οι Ολλανδοί έχουν βάλει ως όριο στις οικονομικές απολαβές του 25χρονου ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Η περσινή χρονιά βρήκε τον «σούπερ Μάριο» δανεικό στη Μίλαν, οι εντυπώσεις που άφησε βέβαια ήταν άκρως αρνητικές, αφού σημείωσε μόλις 3 τέρματα σε 23 εμφανίσεις με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x