Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Ηρθε η ώρα»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σε συνέντευξή του στο Novasports, υποστήριξε πως ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να νικήσει. «Ολη η χρονιά πλέον κρίνεται σε ένα παιχνίδι και πρέπει να μπούμε δυνατά, με πάθος για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο άσος του «τριφυλλιού».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σε συνέντευξή του στο Novasports, υποστήριξε πως ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να νικήσει. «Ολη η χρονιά πλέον κρίνεται σε ένα παιχνίδι και πρέπει να μπούμε δυνατά, με πάθος για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο άσος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου:

Πως πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι;

«Συμπληρώσαμε 11 μήνες από την ημέρα που αρχίσαμε προετοιμασία, το σώμα και το μυαλό κουράζεται, όμως υπάρχει δύναμη μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα... Eχουμε τη συγκέντρωση που απαιτείται για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού... Ίσως για μας να είναι καλό.. Γιατί περάσαμε και δύσκολες στιγμές εφέτος... Ολη η χρονιά πλέον κρίνεται σε ένα παιχνίδι και πρέπει να μπούμε δυνατά, με πάθος για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Εκεί κρίνονται όλα και ο Παναθηναϊκός παίζει για δύο αποτελέσματα...

«Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, έχει το πλεονέκτημα ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, κάτι που βοηθάει ψυχολογικά και το γεγονός ότι παίζουμε για δύο αποτελέσματα, δεν νομίζω πως πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού μας... Πρέπει να μπούμε για την νίκη... Δεν πετύχαμε τους στόχους μας στην Ελλάδα, όμως μας έμεινε αυτός ο στόχος και όχι μόνο πρέπει, αλλά μπορούμε και να το πετύχουμε... Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι... Είναι ντέρμπι και η βαθμολογική του σημασία πολύ μεγάλη, αφού κρίνεται η θέση για τα προκριματικά του Champions League... Και οι δύο ομάδες θα δώσουν την ψυχή τους και θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Δεν καταφέρατε πάντως να κερδίσετε την ΑΕΚ την εφετινή χρονιά...

«Οντως, μια, δυο τρεις, ίσως τελικά ήρθε η ώρα για να κερδίσουμε εφέτος. Το άγχος είναι σίγουρα στο πλευρό της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα, όμως είναι αυτοί που πρέπει να βγουν μπροστά αν θέλουν να κερδίσουν το ματς και να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League... Αν παίξουμε έξυπνα και εφαρμόσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας, τότε οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας. Μετά από όσα έγιναν στο πρωτάθλημα, ίσως με αυτό τον τρόπο να δώσουμε μια μικρή χαρά στον κόσμο μας».

Tι άλλαξε στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια των πλέι οφ;

«Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι...Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαστε πιο φορμαρισμένοι, όμως φαίνεται και ότι θέλουμε πιο πολύ από άλλους το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x