Stoiximan Super League

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Ζέεφελντ

Κάθε δίτερμα και κάθε προπόνηση που περνάει ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες του. Ορισμένες φορές οι τόνοι ανεβαίνουν και οι παρατηρήσεις και οι οδηγίες δίνουν και παίρνουν στο Ζέεφελντ. Παρατηρήσεις σε Μήτρογλου και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Aποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Κάθε δίτερμα και κάθε προπόνηση που περνάει ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες του. Ορισμένες φορές οι τόνοι ανεβαίνουν και οι παρατηρήσεις και οι οδηγίες δίνουν και παίρνουν στο Ζέεφελντ.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρκετές φορές σταμάτησε την εξέλιξη του οικογενειακού διπλού για να δώσει εντολές.

Παρατηρήσεις σε Μήτρογλου και Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κώστας Μήτρογλου φάνηκε νωχελικός και υποτονικός σε κάποια σπριντ. Αποτέλεσμα αυτού; Η άμεση επέμβαση του γυμναστή του Ολυμπιακού. «Έλα Κώστα. Ζωντανεψε. Φαίνεται να παρακαλάς να σταματήσουμε», φώναξε ο Μιχάλης Μιχάηλ. Αμέσως μετά ο νεαρός επιθετικός ανέβασε ρυθμούς.

Στο οικογενειακό διπλό ο Τιμούρ Κετσπάγια συνηθίζει να σταματά την εξέλιξη του εάν κάτι δεν του αρέσει. Για παράδειγμα το περιστατικό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο νεαρός αμυντικός είχε κάνει αρκετές λάθος μεταβιβάσεις στην πρώτη πάσα από την άμυνα για την επίθεση. « Έχεις κάνει τρεις λάθος πάσες. Απαγορεύεται αυτό», αμέσως επενέβη ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Προπόνηση

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Αργότερα κάποιες με μπάλα και μετά οικογενειακό διπλό. Αυτό αρκετά περιεκτικά ήταν το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης. Ο Ματ Ντάρμπισάιρ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά όπως και χθες έτσι και σήμερα συμμετείχε στο δίτερμα με ρόλο μπαλαντέρ.

Νικητές στο οικογενειακό διπλό αναδείχθηκαν οι «κόκκινοι» χάρη σε ένα πέναλτι του Ντουντού μετά από χέρι του Ζεβλάκοφ. Η διάταξη των ομάδων; Πάλι 4-4-2.

Οι συνθέσεις:

Κόβατς, Γκαλίτσιος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντομί, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Κατσικόγιαννης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Μπελούτσι.

Παναγόπουλος, Λεονάρντο, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Πάντος, Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γκαλέτι, Ντιόγκο και Όσκαρ.

Την Πέμπτη το απόγευμα δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x