Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Το «φροντιστήριο» στον Σισέ!

Τον Τζιμπρίλ Σισέ προετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος επιθετικός υποκύπτει εύκολα στις προκλήσεις και για αυτόν τον λόγο ο Τεν Κάτε και ο Αντωνίου τον ενημερώνουν τις τελευταίες ημέρες για όσα θα συναντήσει στο φαληρικό γήπεδο. «Μπορεί να ακούσεις ακόμα και ρατσιστικά συνθήματα, όπως στον Βόλο», του είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». «Τα πήρε» ο Πατέρας με την αθέτηση της συμφωνίας των Πειραιωτών! Μοιρασμένες οι πιθανότητες για «Κάρα».

Τον Τζιμπρίλ Σισέ προετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Γάλλος επιθετικός υποκύπτει εύκολα στις προκλήσεις και για αυτόν τον λόγο ο Χενκ Τεν Κάτε και ο Κώστας Αντωνίου τον ενημερώνουν τις τελευταίες ημέρες για όσα θα συναντήσει το βράδυ της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο.

«Μην τσιμπήσεις και μην αντιδράσεις, όποια πρόκληση κι αν δεχθείς. Μπορεί να ακούσεις συνθήματα σε βάρος σου, μπορεί να δεις και πανό σε βάρος σου, μπορεί να ακούσεις ακόμα και ρατσιστικά συνθήματα, όπως στον Βόλο. Εσύ κοιτά το παιχνίδι σου και παίξε την μπάλα σου. Μην αντιδράσεις καθόλου και μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου στο παιχνίδι», του είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Το… φροντιστήριο περιελάμβανε δεκάλεπτη προβολή από παλαιότερα ντέρμπι στην έδρα των Πειραιωτών. Ο 28χρονος στράικερ έδωσε την υπόσχεσή του ότι δεν θα αντιδράσει και θα προσπαθήσει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ώστε η ομάδα να «αποδράσει» με το «διπλό» από το Καραϊσκάκη. Εν τω μεταξύ, όλη αυτή την εβδομάδα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού λένε στον Σισέ: «Τζιμπρίλ, βάλ' το μέσα στο Καραϊσκάκη, να μας τρελάνεις», και εκείνος απαντάει: «Σημασία δεν έχει ποιος θα βάλει το γκολ, σημασία έχει να νικήσουμε».

«Τα πήρε» ο Πατέρας!

Εκνευρισμένος από την κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού, η οποία αθέτησε τη συμφωνία για 25 προσκλήσεις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εμφανίζεται ο Νικόλας Πατέρας. Αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να πάρει την απόφαση να πάει στο φαληρικό γήπεδο, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα είναι με την αποστολή της ομάδας ή θα βρίσκεται στις θέσεις των επισήμων.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Γιώργος Καραγκούνης να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη και αν σήμερα δεν έχει πυρετό, τότε θα πάει στην Παιανία και θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με τον γιατρό του «τριφυλλιού», Παναγιώτη Κουλουμέντα, αν κάποιος που έχει προσβληθεί από τον ιό, δεν έχει πυρετό για 40 ώρες, τότε δεν μπορεί να μεταδώσει σε άλλους ανθρώπους τη γρίπη.

Αυτό είναι το σκεπτικό με το οποίο ο «τυπάρας» ενδέχεται να κάνει προπόνηση και να φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Από την πλευρά του, ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά, αν και χθες αισθανόταν λίγες ενοχλήσεις στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιχειρήσει να κάνει σουτ, τάκλιν και αν όλα πάνε καλά, θα γίνει το φαβορί για την ενδεκάδα (στη θέση του Καραγκούνη). Αν, όμως, δεν τα καταφέρει ο Λέτο, τότε ο Τεν Κάτε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Νίνη.

Έρχεται για «Σάλπι», ίσως και για Βύντρα

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής άνθρωπος της Χέρτα Βερολίνου. Ο σκάουτερ της γερμανικής ομάδας αναμένεται να έχει την προσοχή του στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο έχει ξαναδεί σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν οι Γερμανοί ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άμεσα τον διεθνή επιθετικό ή τον «τσεκάρουν» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, όταν λήγει το συμβόλαιό του. Εκτός του «Σάλπι», στο «στόχαστρο» της Χέρτα φέρεται να βρίσκεται και ο Λουκάς Βύντρα.

Το προηγούμενο διάστημα ο Τύπος της Γερμανίας ανέφερε ότι η ομάδα του Βερολίνου έχει βάλει στο «μάτι» τον διεθνή μπακ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα και της Τζένοα (που επίσης θα βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο). Στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να βρεθούν οι «κατάσκοποι» των Χέρτα, Τζένοα, Λίβερπουλ, Ουντινέζε και Αταλάντα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x