Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Έτσι τους θέλω»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με την Καβάλα (3-0), παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αγωνιστική διάρκεια που έδειξε -για πρώτη φορά φέτος- η ομάδα του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι εκείνη ωφελήθηκε ψυχολογικά από την παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη στο ξενοδοχείο. Ο Σερβοέλληνας, εξάλλου, εξήρε και την εμφάνιση των νεαρών Μανωλά και Γκέντσογλου, θέλοντας, ωστόσο, να τους προστατέψει ενόψει της συνέχειας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με την Καβάλα (3-0), παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αγωνιστική διάρκεια που έδειξε -για πρώτη φορά φέτος- η ομάδα του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι εκείνη ωφελήθηκε ψυχολογικά από την παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη στο ξενοδοχείο.

Ο Σερβοέλληνας, εξάλλου, εξήρε και την εμφάνιση των νεαρών Μανωλά και Γκέντσογλου, θέλοντας, ωστόσο, να τους προστατέψει ενόψει της συνέχειας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σήμερα είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλη φορά. Για πρώτη φορά αυτό συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος. Σήμερα η ΑΕΚ ήταν από την αρχή ως το τέλος αυτή που έπρεπε. Αυτή τη συμπεριφορά θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς, που εξήγησε για το παιχνίδι:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο, που έπαιξε στο μισό γήπεδο. Ήταν επικίνδυνος και ήταν πολύ σημαντικό να μη τους δώσουμε χώρο για να κάνουν επίθεση. Έχουν πολύ καλούς επιθετικούς. Μετά το σημερινό παιχνίδι, έχουμε άλλα παιχνίδια που μας περιμένουν. Ό,τι δείξαμε σήμερα, ελπίζω να το δείξουμε και στη συνέχεια».

Αφού απάντησε, δε, με ένα χαρακτηριστικό «μπορεί» στο αν η παρουσία του προέδρου στο πλευρό της ομάδας τη βοήθησε ώστε να εμφανιστεί σήμερα περισσότερο πειθαρχημένη, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στους νεαρούς. Προκάλεσε γέλιο, δε, όταν κατά λάθος αποκάλεσε τον Κώστα Μανωλά με το όνομα του περίφημου θείου του:

«Πρώτη φορά έπαιξε ο... Στέλιος! Ο Κώστας, συγνώμη. Είναι ένα νέο παιδί που έχει πολύ καλά στοιχεία. Όπως και ο άλλος (σ.σ. Γκέντσογλου). Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εμείς και ο ίδιος. Δεν πρέπει να του δώσουμε «αέρα». Πιστεύω στο μέλλον θα είναι καλύτεροι».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x