Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Έχουμε πρώτα άλλον τελικό»

Δεν βιάζεται να σκεφτεί τον τελικό της 24ης Απριλίου απέναντι στον Άρη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, όπως δήλωσε μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό ημιτελικό του θεσμού.

Δεν βιάζεται να σκεφτεί τον τελικό της 24ης Απριλίου απέναντι στον Άρη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, όπως δήλωσε μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό ημιτελικό του θεσμού.

«Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή», τόνισε και πρόσθεσε: «Είχαμε το καλό σκορ του πρώτου αγώνα και προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και με τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Γι’αυτό βάλαμε ψηλά παιδιά, προκειμένου να μην κινδυνέψουμε από στημένες φάσεις. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή, αλλά από τις γκριμάτσες των παικτών μας στα αποδυτήρια έβλεπες πως είχαν απηυδήσει από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Περάσαμε στον τελικό, είμαστε καλή ομάδα και στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία», ανέφερε ο Κοζανίτης προπονητής, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σε μεταγραφικά ζητήματα. «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικά θέματα, αφού έχουμε τόσα σημαντικά θέματα μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Αναστόπουλος, παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα. «Η ομάδα μου έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το χάρηκε ο κόσμος. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας έχει βοηθήσει καθόλου ο αγωνιστικός χώρος, ενώ έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα σε αρκετά παιχνίδια. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν σήμερα οι ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευκαιρίες, ενώ σε μας έλειψε το γκολ, που είναι και αυτό που δίνει την ουσία. Μας στενοχωρεί η ισοπαλία, αλλά πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Η νίκη είναι μονόδρομος και θέλουμε να είμαστε ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x