Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Φουστέρ, καλύτερα ο Ουρτάδο

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο τέθηκε σήμερα ο Φουστέρ. Σε αυτό κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Ουρτάδο, του οποίου η κατάσταση σημείωσε βελτίωση. Ατομικό έκανε ο Ριέρα, αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία.

Ξεπεράστηκε κάθε ανησυχία για τη συμμετοχή του Φουστέρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη σημερινή προπόνηση ο Ισπανός γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Βελτίωση παρουσίασε και η κατάσταση του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός ένιωθε καλύτερα, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα -κάτι που θα συμβεί και αύριο για να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Πρόβλημα σήμερα υπήρξε με τον Ριέρα ο οποίος ένιωσε πόνους στο πόδι από ένα χτύπημα στην αναμέτρηση των Σερρών και έτσι έκανε ατομικό. Παρόλα αυτά από το ιατρικό επιτελείο δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x