Stoiximan Super League

Ξέσπασμα… στας Σέρρας, στα ύψη ο Αστέρας!

Τρίπολη και Σέρρες πέρασαν τα πιο… ηλιόλουστα απογεύματα της Κυριακής! Την ώρα που η ομάδα του Βλάχου έφερνε «τούμπα» την Κέρκυρα (1-2), τα «λιοντάρια» προσγείωναν την Καβάλα (1-0). Αντίθετα, «κολλημένος» στις ισοπαλίες έμεινε ο Ηρακλής, που έφερε την πέμπτη συνεχόμενη απέναντι στον Ολυμπιακό Β. (0-0). Νίκη με ανατροπή για ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη. Δείτε τα γκολ.

Τρίπολη και Σέρρες πέρασαν τα πιο… ηλιόλουστα απογεύματα της Κυριακής!

Την ώρα που η ομάδα του Βλάχου έφερνε «τούμπα» την Κέρκυρα (1-2), τα «λιοντάρια» προσγείωναν την Καβάλα (1-0).

Αντίθετα, «κολλημένος» στις ισοπαλίες έμεινε ο Ηρακλής, που έφερε την πέμπτη συνεχόμενη απέναντι στον Ολυμπιακό Β. (0-0). Νίκη με ανατροπή για ΠΑΟΚ, 2-1 τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

ΑΕΛ-SKODA Ξάνθη 3-0

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασία νίκη πέτυχε η Λάρισα, η οποία χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία επικράτησε 3-0 της Ξάνθης. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαμπιάν Κανόμπιο που πέτυχε δύο γκολ, η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, πήρε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή της πρεμιέρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Άρης-Ατρόμητος 2-0

Ο Άρης ξεπέρασε άμεσα τη σφαλιάρα του Κυπέλλου από τα Τρίκαλα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρόμητου 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναμέτρηση με δύο πρόσωπα στην έδρα των «κίτρινων» για την 8η αγωνιστική: Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο, κοιμήθηκε η… πλάση στο δεύτερο! Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Το 'χε πει: «Χρωστάω γκολ στον Ολυμπιακό». Ο Τζιμπρίλ Σισέ τράβηξε τον Παναθηναϊκό από την κόλαση που τον είχε βάλει ο «αιώνιος» (37’ Μιραλάς), έφερε «τούμπα» το ντέρμπι (2-1) και πλέον είναι… πάτσι με τον κόσμο των «πράσινων»! Μπλακ-άουτ για τους «ερυθρόλευκους», που μέσα σε έξι λεπτά έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους (και τον Παπαδόπουλο με αποβολή)! Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Το πρόγραμμα της Κυριακής

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-0

Ο Πανσερραϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε ένα τρίποντο πραγματικό χρυσάφι 1-0 κόντρα στην Καβάλα. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν στις Σέρρες τους «αργοναύτες» για την 8η αγωνιστική και με μία γκολάρα του Λεοζίνιο στο 8’ τους… θύμισαν τι σημαίνει ήττα, κάτι που είχαν να γευτούν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Με μία επική ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Τσίγκας άνοιξε το σκορ στο 36' για τους γηπεδούχους, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Πουλίδο, αρχικά, στο 78' με κεφαλιά και ο Ουντότζι στο 88' ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή, αναγκάζοντας την Κέρκυρα στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Φορτούνης και Ουντότζι άλλαξαν τη ροή του αγώνα και οδήγησαν την ομάδα του Βλάχου στη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο έκαστος, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με τον βαθμό αυτό ο «γηραιός» έφτασε τους έντεκα, έναν περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, παραμένοντας στην όγδοη και ένατη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2

Ένας μέτριος έως κακός ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στις καθυστερήσεις να φύγει με τη νίκη από το «Παγκρήτιο», επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

Τα «μαγικά» του Μανόλο Χιμένεθ δεν πιάνουν στη Νέα Σμύρνη! Ένας Πανιώνιος -μεταμορφωμένος «κατάπιε» την ΑΕΚ (1-0) και της υπενθύμισε πόση δουλειά έχει ακόμα μέχρι να διεκδικήσει επάξια το πρωτάθλημα. Το γκολ του Ριέρα στο 50’ ήταν… το λιγότερο που θα μπορούσαν να πάθουν απόψε οι «κιτρινόμαυροι» -η κακή εικόνα των οποίων πριν την αποβολή του Νταντόμο (36’) δεν τους επιτρέπει να την επικαλεστούν ως δικαιολογία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x