Stoiximan Super League

Άρχισε να τους τρέχει

Τη δική του φιλοσοφία θέλει να περάσει από την αρχή στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής άνοιξε τα χαρτιά του από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Τον Σισέ «έχρισε» νέο αρχηγό ο Πατέρας.

Τη δική του φιλοσοφία θέλει να περάσει από την αρχή στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής άνοιξε τα χαρτιά του από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Τον Σισέ «έχρισε» νέο αρχηγό ο Πατέρας.

Ασφυκτικό πρέσινγκ στα παιχνίδια και να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις ήταν τα δύο πράγματα που ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τους παίκτες του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν έκανε το πρόγραμμα που ήθελε, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προέρχονταν από τον αγώνα με τον Ηρακλή, γι αυτό άφησε και τα περισσότερα για τη Δευτέρα.

Ωστόσο η ομιλία τους προς του παίκτες τους έδειξε με το «καλημέρα» τι ακριβώς ζητάει από αυτούς. «Θέλω πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του, ενώ πρόσθεσε πως «ήρθα εδώ για να πετύχω. Έχω κάνει πρωταθλητισμό και θέλω να πετύχω μαζί σας τον στόχο της ομάδας (πρωτάθλημα)».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» να έρχονται πάντα μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, ώστε να είναι πάντα έτοιμοι όταν είναι να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις για να παραταχθούν οι «πράσινοι» με 4-3-3, ωστόσο περισσότερα θα φανούν από την προπόνηση της Δευτέρας.

Εκτός από την αναμέτρηση με τους Καταλανούς θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Καραγκούνης και λογικά ο Λέτο, αν και συμμετείχε κανονικά σε ένα μεγάλο μέρος στο πρόγραμμα της Κυριακής.

* Ο Λουίς Γκαρσία συμπλήρωσε το Σάββατο τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα απουσιάσει.

Οh Captain, my captain

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού στον Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε ο Νικόλας Πατέρας! Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας θέλοντας να εκφράσει στον πρώτο σκόρερ των «πρασίνων» την εκτίμηση προς το πρόσωπό του, τον «έχρισε» αρχηγό της ομάδας. Ο Γάλλος από την πλευρά του μπήκε κατευθείαν στο πετσί του νέου του ρόλου και ήταν αυτός που καλωσόρισε τον νέο προπονητή.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x