Stoiximan Super League

Λουσέν: «Έτοιμος για την ΑΕΚ»

Αποφασισμένος να πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ πως έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός γηπέδων από το καλοκαίρι του 2009 και να «κερδίσει» ένα συμβόλαιο στην ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτερ Λουσέν στη «SportDay». «Αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω», τόνισε. Απαισιοδοξία εν όψει της σημερινής συνάντησης με τον μάνατζερ του Μπλάνκο. .

Αποφασισμένος να πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ πως έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός γηπέδων από το καλοκαίρι του 2009 και να «κερδίσει» ένα συμβόλαιο στην ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτερ Λουσέν στη «SportDay». Ο 31χρονος Γάλλος μέσος, τον οποίο ο τεχνικός της «Ένωσης» γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Ισπανία, αναμένεται από την Τετάρτη και μέχρι τουλάχιστον την Παρασκευή να περάσει από το μικροσκόπιο του προπονητή.

«Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να υπογράψω στην ΑΕΚ. Περιμένω πώς και πώς να ξαναπαίξω. Μου έχει λείψει η μπάλα», δήλωσε στη «SportDay» ο Λουσέν, που προπονείται εδώ και καιρό υπό τις οδηγίες προσωπικού γυμναστή, ισχυρίζεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα. Εφόσον ο παίκτης πείσει πως είναι σε καλή κατάσταση, θα υποβληθεί σε εξονυχιστές ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο έναντι όχι περισσότερων από 200.000 ευρώ.

Τούνελ χωρίς… φως

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος, θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης το μεσημέρι, για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού. Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να αυξήσει την τελευταία της προσφορά, που φτάνει τις 500.000 ευρώ και η οποία είχε απορριφθεί ασυζητητί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο «Ζορό» θεωρεί πως με 65 γκολ σε 167 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα αξίζει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και αν δεν το… βρει στην ΑΕΚ, θα αναζητήσει-έστω και με βαριά καρδιά καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει-αλλού την τύχη του.

Σε ό,τι αφορά στον Ράφικ Τζεμπούρ, παρά την επιθυμία της διοίκησης να κλείσει σύντομα το θέμα του συμβολαίου του, ο ίδιος ο Αλγερινός φορ δεν δείχνει την ίδια… σπουδή και προφανώς κάτι περιμένει… Αν είναι μία πρόταση από άλλη ομάδα ή ένα καλύτερο συμβόλαιο από την ΑΕΚ, θα φανεί σύντομα.

* Η Τρίτη είναι ημέρα ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ. Για το ματς με τη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νασούτι και Ντιόπ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζεμπούρ (συνεχίζει θεραπεία στον ώμο) και Σάχα (θλάση στον αριστερό προσαγωγό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x