Stoiximan Super League

Με τον κόσμο του...

Με παρόντες τους φιλάθλους του θα φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου το προσεχές Σάββατο. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση των «πράσινων», εξαφανίζοντας την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και μειώνοντας το πρόστιμο από 82.500 σε 72.500 ευρώ. για τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να ξεσπά σε λυγμούς μετά τις αποδοκιμασίες στην Τρίπολη.

Με παρόντες τους φιλάθλους του θα φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου το ερχόμενο Σάββατο για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση των «πράσινων», εξαφανίζοντας την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και μειώνοντας το πρόστιμο από 82.500 σε 72.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής, δεν προέκυψε πως τα ευρείας κλίμακας επεισόδια με την αστυνομία στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Πανσερραϊκό, τα προκάλεσαν αποδεδειγμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού. Προκύπτει, ωστόσο, σαφώς, πως μεμονωμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού" εξήλθαν από τις κερκίδες και συμμετείχαν στα επεισόδια. Συνεπώς, η "πράσινη" ΠΑΕ τιμωρήθηκε τελικά για μεμονωμένα επεισόδια με το πρόστιμο των 72.500 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι πλέον υπότροπη για επεισόδια ευρείας κλίμακας, παρά μόνο για εκτεταμένα.

«Σας κρίναμε σήμερα με μεγάλη επιείκεια», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, προς τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο νομικός εκπρόσωπος των «πράσινων», Γιάννης Κάρμης, επανέλαβε όσα είχε πει και κατά την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό. Ισχυρίστηκε πως τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, χωρίς ευθύνη της ομάδας και χωρίς τη συμμετοχή οπαδών της. Παράλληλα πως η αστυνομία έπρεπε να είχε διαβλέψει τον κίνδυνο λόγω της επετείου δύο χρόνων από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ τόνισε πως ανάλογα γεγονότα είχαν γίνει και στον περσινό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς όμως καν να κληθεί σε απολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x