Stoiximan Super League

Νέο μπλόκο Μπιτσαξή στους «πράσινους» οπαδούς

O ΓΓΑ Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τους διακριθέντες αθλητές της κωπηλασίας, διευκρίνισε πως προτίθεται να επιβάλλει νέα ποινή απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού! Στη συνέχεια σε ερώτηση που του τέθηκε για τα επεισόδια των οπαδών του τριφυλλιού στην Τρίπολη ενώ υπήρχε ηδη σχετική απαγόρευση, ανέφερε πως φέρει ευθύνη και ο Αστέρας Τρίπολης που έδωσε εισιτήρια. Ερωτήματα όμως γεννούνται στον Παναθηναϊκο με τις ευθύνες που ρίχνει ο ΓΓΑ.

O ΓΓΑ Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τους διακριθέντες αθλητές της κωπηλασίας διευκρίνισε πως προτίθεται να επιβάλλει νέα ποινή απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του τέθηκε για τα επεισόδια των οπαδών του τριφυλλιού στην Τρίπολη ενώ υπήρχε η σχετική απαγόρευση, ανέφερε πως φέρει και ο Αστέρας Τρίπολης ευθύνη που έδωσε εισιτήρια.

Πολλά ερωτήματα γεννούνται βέβαια μετά τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού που ρίχνει ευθύνες σε όλους, εκτός της Πολιτείας.

Καταρχάς, υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι η αστυνομία πήρε από το κέντρο της πόλης περίπου 600 οπαδούς των «πράσινων» και τους μετέφερε στο γήπεδο οπού και μπήκαν χωρίς εισιτήριο. Και όλα αυτά ενώ το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάριζε ότι υπάρχει απαγόρευση για τις μετακινήσεις και απαγόρευε στους φίλους της ομάδας να μετακινηθούν στην Τρίπολη. Τώρα, αν είναι πιο αρμόδια η ΠΑΕ από την αστυνομία στο να μην γίνει μια μαζική μετακίνηση, ίσως είναι καλύτερο να το απαντήσει ο κύριος Μπιτσαξής. Όπως επίσης και τον λόγο που η αστυνομία ενώ υπάρχει η απαγόρευση απο την Πολιτεία δέχεται να κάνει κάτι τέτοιο...

Τέλος, ο Παναθηναϊκός πριν λίγο κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφόρά των οπαδών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα εκδικαστεί την Πέμπτη το μεσημέρι απο την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x