Stoiximan Super League

Τον Γκερέιρο… τον ρώτησαν;

Τη μια ακούγεται για αποδέσμευση. Την άλλη ακούγεται για δανεισμό. Την επόμενη ακούγεται για μεταγραφή. Ο ίδιος ο Ρότζερ Γκερέιρο, πάντως, δεν θέλει ούτε… να ακούει για απομάκρυνσή από την ΑΕΚ. Με αφορμή τα πολωνικά «σενάρια» που προέκυψαν τελευταία και τον ήθελαν στο στόχαστρο της Βίσλα Κρακοβίας, ο 28χρονος χαφ τόνισε κολακευμένος από το ενδιαφέρον, αλλά καθόλου διατεθειμένος να αφήσει την «Ένωση».

Τη μια ακούγεται για αποδέσμευση.

Την άλλη ακούγεται για δανεισμό.

Την επόμενη ακούγεται για μεταγραφή.

Ο ίδιος ο Ρότζερ Γκερέιρο, πάντως, δεν θέλει ούτε… να ακούει για απομάκρυνσή από την ΑΕΚ.

Με αφορμή τα πολωνικά «σενάρια» που προέκυψαν τελευταία και τον ήθελαν στο στόχαστρο της Βίσλα Κρακοβίας, ο 28χρονος χαφ τόνισε κολακευμένος από το ενδιαφέρον, αλλά καθόλου διατεθειμένος να αφήσει την «Ένωση».

«Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα, έχω δεθεί με τον κόσμο και θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να καθιερωθώ. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, έχω αρχίσει να βρίσκω τον εαυτό μου και δεν περνάει από την σκέψη μου να φύγω», φέρεται να απάντησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Γκερέιρο.

Παρόλο, λοιπόν, που δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Βίσλα για να τον αποκτήσουν, ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό ειλικρινά δεν σημαίνει ούτε ότι θα φύγω, ούτε πως θέλω να φύγω. Η ομάδα μου είναι η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x