Stoiximan Super League

«Να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, ύστερα από το δανεισμό του στον ΑΟ Γλυφάδας, εξέφρασε ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι. Ο 19χρονος επιθετικός υποστήριξε, ωστόσο, ότι παραμένει κοντά στην «Ένωση», την οποία παρακολουθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

Την επιθυμία του να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, ύστερα από το δανεισμό του στον ΑΟ Γλυφάδας, εξέφρασε ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.

Ο 19χρονος επιθετικός υποστήριξε, ωστόσο, ότι παραμένει κοντά στην «Ένωση», την οποία παρακολουθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Ώρα για σπορ”:

Για την απόφασή του να πάει δανεικός στον ΑΟ Γλυφάδας:
«Πήρα αυτή την απόφαση, για να πάρω παιχνίδια και μέσα από την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΑΟ Γλυφάδας είναι μια ομάδα που επενδύει σε πιτσιρικάδες, κάτι που πιστεύω ότι είναι καλό. Συμφωνήσαμε από κοινού λοιπόν με την ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου και αυτό έγινε».

Για το αν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ:
«Σίγουρα θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Θα παίξω στον ΑΟ Γλυφάδας για 1 χρόνο δανεικός, με στόχο να πάρω τα παιχνίδια που πρέπει και μετά θέλω φυσικά να γυρίσω στην ΑΕΚ».

Για το αν παρακολουθεί την “Ένωση” τώρα που βρίσκεται στη Σλοβενία:
«Παρακολουθώ την ομάδα καθημερινά, είτε μέσω της τηλεόρασης στα φιλικά παιχνίδια της, αλλά και μέσω των εφημερίδων και του διαδικτύου. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές φέτος. Έχει πάρει πολλά ονόματα, όπως για παράδειγμα τον Γκούντγιονσεν, που είναι πολύ σπουδαίος παίκτης, με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x