Stoiximan Super League

Γκολ οι παίκτες, «χέρι» ο Χιμένεθ!

Έκαστος… στο είδος του στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ! Μετά την επίδειξη πλουραλισμού στο πώς χάνεται ένα τετ α τετ στο φιλικό με την Καραμπούκσπορ, ο Χιμένεθ δούλεψε στο πως οι παίκτες του θα βάζουν γκολ! Δεν δίστασε, ωστόσο, όποτε διέκρινε απουσία συγκέντρωσης στις προσπάθειες τους να (τους) βάζει «χέρι» για τον επαγγελματισμό τους!

Έκαστος… στο είδος του στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ!

Μετά την επίδειξη πλουραλισμού στο πώς χάνεται ένα τετ α τετ στο φιλικό με την Καραμπούκσπορ, ο Χιμένεθ δούλεψε στο πως οι παίκτες του θα βάζουν γκολ!

Δεν δίστασε, ωστόσο, όποτε διέκρινε απουσία συγκέντρωσης στις προσπάθειες τους να (τους) βάζει «χέρι» για τον επαγγελματισμό τους!

Η μη εκμετάλλευση των κλασικών ευκαιριών που έφτιαξε την Τετάρτη η ΑΕΚ δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Χιμένεθ (συνυπολογιζόμενης και της κούρασης από την προετοιμασία). Τον… παρότρυνε, ωστόσο, να δώσει μεγαλύτερο βάρος -αρχής γενομένης από την Παρασκευή στο Τόπλιτσε- στα «τελειώματα» των φάσεων.

Αφού, λοιπόν, στην πρωινή προπόνηση, χώρισε τους παίκτες του σε πέντε γκρουπ, δούλεψε με τα τρία απ’ αυτά στην τελική προσπάθεια (σέντρες από τα άκρα, κεφαλιές και σουτ εντός περιοχής). Και εντάξει όταν είδε σωστές εκτελέσεις (όπως π.χ. από το γκρουπ των Καφέ, Λυμπερόπουλου, Κάρλος, Τσουκαλά και Καράμπελα, που κέρδισε τα συγχαρητήρια του).

Όταν, ωστόσο, είδε το μυαλό να βρίσκεται αλλού και τα πόδια να μην ανταποκρίνονται σωστά (όπως στο γκρουπ των Λαγού, Κατσέτη, Γεωργέα, Εγγλέζου, Μπέλεκ) ξεκίνησε να… φορτώνει. Αφού, λοιπόν, τους σταμάτησε και τους επέπληξε ότι «δεν είστε όσο επαγγελματίες πρέπει», τους έστειλε… για νερό.

Για τον ίδιο λόγο, εξάλλου, «τα άκουσε» έπειτα και ο Αγκιριμπά (για τον οποίο ο Χιμένεθ θεώρησε ότι δεν εκτελούσε με συγκέντρωση μια άσκηση). Τον κύκλο, δε, του εκνευρισμού έκλεισε ο (συνήθης ύποπτος) Μανωλάς, η υπόδειξη του οποίου στον Καράμπελα να μην τον πιέσει σε μια άσκηση προκάλεσε την «έκρηξη» του Χιμένεθ -και το ξεκαθάρισμα πως μόνο εκείνος αποφασίζει πότε σταματάει το πρέσινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x