Stoiximan Super League

Με Γεωργιάδη για ΝΕΑ νίκη!

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη επικοινωνιακή νίκη παίρνοντας τον Γεωργιάδη «μέσα από τα χέρια» της ΑΕΚ το καλοκαίρι και θέλει άλλη μία τέτοια, τούτη τη φορά στο γήπεδο, με τον νεαρό επιθετικό στη σύνθεσή του στο επικείμενο ντέρμπι με την «Ένωση» στην Τούμπα. Δεν υπάρχει βιασύνη για Λαζάρ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη επικοινωνιακή νίκη παίρνοντας τον Γεωργιάδη «μέσα από τα χέρια» της ΑΕΚ το καλοκαίρι και θέλει άλλη μία τέτοια, τούτη τη φορά στο γήπεδο, με τον νεαρό επιθετικό στη σύνθεσή του στο επικείμενο ντέρμπι με την «Ένωση» στην Τούμπα.

Όχι απαραίτητα βασικό, αλλά έστω στην αποστολή. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μοιάζει να είναι κοντά στην επιστροφή του και μέσα στην βδομάδα θα διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς και οι πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της Κυριακής.

Από την άλλη, ο Λαζάρ ναι μεν από την πρώτη κιόλας στιγμή έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του «Δικεφάλου», αλλά δεν πρόκειται να πιεστεί, καθώς ο Ρουμάνος μέσος δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στην ποδοκνημική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x