Stoiximan Super League

Αρχίζει τα τετ-α-τετ!

Στις προθέσεις του νέου τεχνικού της ΑΕΚ είναι να αρχίσει τα τετ-α-τετ με τους παίκτες της ομάδας σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα και την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αντιληφθεί ότι το γόητρο των ποδοσφαιριστών της Ένωσης έχει πληγεί παρά την νίκη με τον Πανιώνιο και θεωρεί ότι πρέπει να δουλέψει πάνω στον τομέα αυτό αποφορτίζοντας τους παίκτες του.

Στις προθέσεις του νέου τεχνικού της ΑΕΚ είναι να αρχίσει τα τετ-α-τετ με τους παίκτες της ομάδας σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα και την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αντιληφθεί ότι το γόητρο των ποδοσφαιριστών της Ένωσης έχει πληγεί παρά την νίκη με τον Πανιώνιο και θεωρεί ότι πρέπει να δουλέψει πάνω στον τομέα αυτό αποφορτίζοντας τους παίκτες του.

Αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα έκανε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του και αναμένεται από σήμερα κιόλας να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του.

Τους «παλιούς» τους γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του. Ο Νίκος Κωστένογλου μετράει αρκετά τις απόψεις του Δέλλα, του Λυμπερόπουλου, του Γεωργέα και του Καφέ. Θέλει να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκονται, καθώς κανείς τους δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά τη σεζόν. Είναι όμως ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πολλά με την εμπειρία τους και είναι προφανές ότι ο Κωστένογλου θα ήθελε να τους έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σε έναν από τους παίκτες που πρόκειται να ρίξει βάρος ο 41χρονος τεχνικός είναι και ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν. Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ισλανδός σε αυτούς τους πρώτους μήνες στην ομάδα δεν είναι εκείνη που ήλπιζαν όλοι. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ και θέλει να διερευνήσει αν ο λόγος για τον οποίο δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του είναι η θέση στην οποία αγωνίζεται ή κάτι άλλο.

Επαφές θα υπάρξουν και με τους Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα, κάτι απόλυτα λογικό, μια και είναι δυο παίκτες που βρίσκονται στην ΑΕΚ επειδή πείστηκαν από τον Χιμένεθ, αλλά και με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x