Stoiximan Super League

Περνάει το μήνυμα ο Μαρινάκης

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας προσπαθεί να επιστήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει συνεχόμενα τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και σήμερα θα μιλήσει και σε άλλους παίκτες (πιθανότατα τον Βασίλη Τοροσίδη). «Τίποτα δεν έχουμε κάνει ακόμη», είπε ο Μαρινάκης στον διεθνή στόπερ.

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας προσπαθεί να επιστήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει συνεχόμενα τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και σήμερα θα μιλήσει και σε άλλους παίκτες (πιθανότατα τον Βασίλη Τοροσίδη).

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών επιθυμεί η ομάδα να έχει διάρκεια στην εικόνα που έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, την εμφάνιση και το πάθος που έβγαλε η ομάδα στην Τούμπα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι πάση θυσία. Να τα δώσουμε όλα και με την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ουσιαστικά τίποτα δεν έχουμε κάνει ακόμη. Πίσω είμαστε στη βαθμολογία. Μετά έχουμε και τη Ρούμπιν, αλλά τώρα μας καίει η νίκη επί της ΑΕΚ. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός», ήταν το μήνυμα του Μαρινάκη στον διεθνή στόπερ.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι οι συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τους παίκτες γίνονται για να τους προτείνει νέα συμβόλαιο. Ωστόσο, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η επίτευξη των στόχων της ομάδας και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αν όλα πάνε καλά, τότε παίκτες όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ και ο Μοδέστο θα ανανεώσουν για ακόμη ένα χρόνο, ενώ κάποιοι άλλοι θα ανταμειφτούν από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να κάνει τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε σχέση με εκείνο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να δώσει φανέλα βασικού (στον αγώνα με την ΑΕΚ) στον Τοροσίδη και τον Χολέμπας, ενώ σκέφτεται να δώσει μία μεγάλη ευκαιρία στον Καζίμ.

Μία θέση που «παίζει» είναι ανάμεσα στον Ιμπαγάσα και τον Φουστέρ. Μάλιστα, ο Μανιάτης παρουσιάζεται αποφασισμένος να παίξει στο ντέρμπι με την «Ένωση», παρότι έχει αιμάτωμα στο δεξί πόδι.

* Σήμερα στις 12:00 θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κέβιν Μιραλάς, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Κόλιμ Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x