Stoiximan Super League

Μοναξιά… τέλος για την ΑΕΚ!

Πρώτη -και ευτυχώς τελευταία- φορά έζησε τη ντροπή του να μη σφραγίσει εισιτήρια η ΑΕΚ. Με προσωπικές του ενέργειες, ο Γιάννης Βούρος κατάφερε αυτό που δεν ενδιαφέρθηκαν να καταφέρουν οι μέτοχοι και φτάνοντας σε συμφωνία με την Εφορία, εξασφάλισε ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί με κόσμο σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της για τη φετινή σεζόν.

Πρώτη -και ευτυχώς τελευταία- φορά έζησε τη ντροπή του να μη σφραγίσει εισιτήρια η ΑΕΚ.

Με προσωπικές του ενέργειες, ο Γιάννης Βούρος κατάφερε αυτό που δεν ενδιαφέρθηκαν να καταφέρουν οι μέτοχοι και φτάνοντας σε συμφωνία με την Εφορία, εξασφάλισε ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί με κόσμο σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της για τη φετινή σεζόν.

Συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Πουλάκο, ο πρόεδρος του «Θεμελίου 21» κανόνισε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου. Σε αυτήν αναζητήθηκε φόρμουλα προκειμένου να γίνει μια ρύθμιση με την Εφορία και ν’ αποφύγει η ΑΕΚ τη ντροπή που έζησε πρόσφατα και οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Κατέληξαν, λοιπόν, στη λύση του να σφραγίζει μεν η ΑΕΚ εισιτήρια σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν (συμπεριλαμβανομένων και των play-off) αλλά μετά την εκκαθάριση κάθε ματς, το καθαρό ποσό να πηγαίνει στην Εφορία. Έτσι, η «Ένωση» δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε έσοδα από εισιτήρια, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει τουλάχιστον στην παρουσία των φιλάθλων της -και τη διευθέτηση μέσω αυτής των οφειλών που υπάρχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x