Stoiximan Super League

Αρχίζουν οι εγγραφές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Σε ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των εγγραφών και τους τρόπους με τους οποίους θα γίνεται αυτή, προχώρησε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Σε ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των εγγραφών και τους τρόπους με τους οποίους θα γίνεται αυτή, προχώρησε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Το Σωματείο που ιδρύθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο και απέκτησε τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη βάζοντας τον σύλλογο σε νέα εποχή, ανακοίνωσε πως οι εγγραφές μελών θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα, 2 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» είχε δώσει στη δημοσιότητα και το δεύτερο τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο γινόταν επίσης λόγος για τις εγγραφές, τονίζοντας πως: «Ο Παναθηναϊκός είναι δικός μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η "Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012" σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 13:00, θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής των μελών μέσω της ιστοσελίδας μας.

Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής:

1) Ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας και καταβολή του ποσού, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας . Στο άμεσο διάστημα θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα των δόσεων σε όλες τις πιστωτικές κάρτες( θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα μας, για την έναρξη δυνατότητας δόσεων).

2) Εγγραφή , με φυσική παρουσία του μέλους, στον ειδικό χώρο που μας έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους( 1 όροφος), στο Μαρούσι. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται είτε μέσω μετρητών, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας , είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για την φυσική σας παρουσία στο χώρο μας, είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Για την διαδικασία εγγραφής μέσω τραπέζης, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση την Δευτέρα, αλλά για οποιαδήποτε πληροφορία , θα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 2106870707-708-710 από τις 08:00 - 24:00.

Ζητάμε την κατανόηση σας, για οποιοδήποτε διαδικαστικό πρόβλημα προκύψει.

Με εκτίμηση

Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x