Stoiximan Super League

«Την ΑΕΚ πρέπει να τη σέβονται όλοι»!

Απτόητος από τα τεράστια προβλήματα της ΑΕΚ και βέβαιος πως θα βρει πάλι τον τρόπο να μείνει όρθια εμφανίστηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο νεαρός αμυντικός δήλωσε περήφανος που φοράει μια φανέλα σαν αυτή της «Ένωσης» και ευχήθηκε να φανεί αντάξιος της. Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που πρέπει να τη σέβονται όλοι», εμφανίστηκε βέβαιος πως με σκληρή δουλειά από τον ίδιο και τα άλλα νέα παιδιά, όλα θα πάνε καλά ακόμα και στη δύσκολη φετινή σεζόν.

Απτόητος από τα τεράστια προβλήματα της ΑΕΚ και βέβαιος πως θα βρει πάλι τον τρόπο να μείνει όρθια εμφανίστηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο νεαρός αμυντικός δήλωσε περήφανος που φοράει μια φανέλα σαν αυτή της «Ένωσης» και ευχήθηκε να φανεί αντάξιος της.

Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που πρέπει να τη σέβονται όλοι», εμφανίστηκε βέβαιος πως με σκληρή δουλειά από τον ίδιο και τα άλλα νέα παιδιά, όλα θα πάνε καλά ακόμα και στη δύσκολη φετινή σεζόν.


Απόσπασμα απ' τη συνέντευξη του Μπουγαΐδη στο «aek-live»

-Την περίοδο της μεταγραφής σου στην ΑΕΚ είχε παιχτεί ένα μίνι σίριαλ με την πρώην ομάδα σου, τον Άρη;

«Έφυγα από τον Άρη, τώρα είμαι στην ΑΕΚ, αυτό μετράει και αυτό κρατάω».

-Τι είναι η ΑΕΚ για σένα;

«Είμαι χαρούμενος που μου έχουν δείξει τέτοια εμπιστοσύνη και σεβασμό από την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Δίνω όλον τον εαυτό μου, την στηρίζω και είμαι υπερήφανος που παίζω φορώντας μια ιστορική φανέλα και υπηρετώ ένα έμβλημα του ελληνισμού, όπως ο Δικέφαλος αετός. Αυτό είναι για μένα η ΑΕΚ».

-Τι νιώθεις όταν φοράς την ένδοξη φανέλα της;

«Νιώθω δέος και υπερηφάνεια για τον εαυτό μου που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα και την εκπροσωπώ. Έχω διαβάσει την ιστορία της ομάδας μου! Είμαι έτοιμος να δουλέψω ακόμα περισσότερο και να φανώ αντάξιος της φανέλας της».

-Τι είναι αυτό που σου μένει μετά από κάθε αγώνα;

«Σε κάθε αγώνα με την ΑΕΚ, δίνω τα πάντα! Όταν τελειώσει ο αγώνας θέλω να έχω καθαρή την συνείδηση μου, ότι έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό και έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα μου. Πάντα όμως, πέρα από το αποτέλεσμα κάνω την αυτοκριτική μου, αναλογίζομαι τα λάθη μου με σκοπό να μην τα επαναλάβω».

-Πόσο δύσκολο ήταν να ενταχθείς στην ομάδα της ΑΕΚ και να πάρεις συμμετοχές, ακόμα και ως βασικός;

«Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω φανέλα βασικού. Είναι το μόνο σίγουρο. Δούλευα πολύ πριν και μετά την προπόνηση, όσο μου επιτρεπόταν, σε συνεργασία με τους γυμναστές τις ομάδας μου. Το να ενταχθώ στο κλίμα των αποδυτηρίων ήταν εύκολο γιατί οι συμπαίκτες μου, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι πάνω από όλα καλοί άνθρωποι και είμαι ευχαριστημένος που τους έχω γνωρίσει».

-Για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, τον Βαγγέλη Βλάχο τι εικόνα έχεις;

«Δεν έχω κάνει προπόνηση ακόμα υπό την καθοδήγηση του κ. Βλάχου. Γνωρίζω όμως πως του αρέσει η δουλειά το ίδιο και σε εμένα. Άρα περιμένω να μπω στο πρόγραμμα προπονήσεων με τον νέο μου προπονητή».

-Η άποψη σου για τον Νίκο Κωστένογλου. Στενοχωρήθηκες που έφυγε; Είχε κάνει δουλειά με τους μικρούς;

«Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε και με βοήθησε πολύ. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, καθώς και το υπόλοιπο τιμ που ήταν μαζί του και με εμπιστεύτηκαν».

-Η διοικητική αστάθεια στην ΠΑΕ ΑΕΚ σε προβληματίζει; Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει τα οικονομικά εμπόδια και θα επανέλθει δυναμικά;

«Η ΑΕΚ είναι σύλλογος που πρέπει να τον σέβονται όλοι! Τα προβλήματα προσωπικά δεν θέλω να τα γνωρίζω όλα, επειδή σέβομαι την ομάδα και δε θέλω να επηρεαστώ. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΚ και πάνω απ’ όλα να δίνω χαρά στον κόσμο της που τόσο το αξίζει! Ελπίζω να ξεπεραστούν άμεσα τα προβλήματά της. Είναι άδικο για την ΑΕΚ αυτή η κατάσταση που βιώνει όταν έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

-Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί. Θα μπορέσει να σταθεί ψηλά με το πείραμα των πιτσιρικάδων; Πιστεύεις σε αυτό το εγχείρημα σε βάθος χρόνου;

«Τα παιδιά που βρισκόμαστε φέτος στο ρόστερ της ΑΕΚ θα τα δώσουμε όλα, θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμη για την νέα σεζόν. Στηρίζω απόλυτα την ομάδα μου σε αυτό το εγχείρημα και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Το πιστεύω ακράδαντα να είμαστε όλοι ενωμένοι και όλα θα πάνε καλά».

-Πες μας για την εμπειρία σου για το Euro U-19; Περίμενες ότι θα τα πηγαίναμε τόσο καλά και θα φτάναμε στον τελικό;

«Θεωρώ πως ήταν είναι και θα είναι μια εμπειρία χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Δεν γνωρίζω αν θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάρω μέρος σε τελικό Πανευρωπαϊκού ξανά. Μόνο ο Θεός γνωρίζει. Οι αναμνήσεις που έχω κρατήσει, μού δίνουν χαρά όταν τις φέρνω καθημερινά στο μυαλό μου. Το περίμενα πως θα φτάσουμε στον τελικό. Πίστευα στην ομάδα μας. Ήμουν σίγουρος ότι θα φτάναμε ψηλά, εκεί όπου φτάσαμε».

-Ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία αυτή της Εθνικής U-19;

«Το μυστικό τις επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι ότι ήμασταν όλοι ένα. Ένα σώμα, μία οικογένεια. Όλοι οι παίχτες ήταν μια παρέα, και το τιμ των προπονητών δεν θα ήταν καθόλου άστοχο να τους απονείμουμε τον χαρακτηρισμό ‘πρωτομάστορες’. Η καθοδήγησή τους ήταν πάντοτε σωστή».

-Ποιος είναι ο στόχος από εδώ και πέρα μετά την επιτυχία στο Euro Under-19;

«Φυσικά στόχος μου είναι να κληθώ από την Εθνική Ανδρών. Αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω και να κάνω προβλέψεις για το μέλλον θα μιλήσω για αυτό που έζησα τώρα. Η Εθνική με στήριξε σε περιόδους που στην ομάδα μου δεν έπαιζα βασικός. Όχι μόνο φέτος αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στο τμήμα της Εθνικής. Πέρα από αυτό, όμως, όταν φοράω το εθνόσημο πάνω στην καρδιά μου και ακούω τον Εθνικό Ύμνο ανατριχιάζω κάθε φορά το ίδιο. Νιώθω ότι εκπροσωπώ την χώρα μου τον λαό της που τους αγαπώ πραγματικά πολύ».

-Έχεις στα όνειρα σου την προοπτική καριέρας στο εξωτερικό; Κάτι γράφτηκε για σένα για το ενδιαφέρον ομάδας από το εξωτερικό όταν ήσουν με την Εθνική στην Εσθονία. Έχεις δεχτεί κάποια επίσημη κρούση;

«Από μικρός όνειρο μου είναι να παίξω στο εξωτερικό. Επί της παρούσης, δεν έχω δεχθεί επίσημη πρόταση από το εξωτερικό. Όσο γνωρίζω δηλαδή, γιατί αυτά τα θέματα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Αυτό που μόνο ξέρω, είναι ότι είμαι στην ΑΕΚ και θα συνεχίσω να είμαι. Θέλω το καλό της ομάδας μου. Οπότε, αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα το συζητήσω πρώτα με την ομάδα για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x