Stoiximan Super League

Παίρνει… μορφή η ΑΕΚ

Τη δύσκολη εξίσωση σχηματισμού του φετινού ρόστερ προσπαθεί να λύσει η ΑΕΚ. Την ώρα, λοιπόν, που ο Θωμάς Μαύρος παίρνει πάνω του τα θέματα των Μάντζιου-Μόρα, ο Βαγγέλης Βλάχος αρχίζει να παίρνει αποφάσεις για τους νεαρούς που θα «κοπούν», εκείνους που θα ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα και φυσικά αυτούς που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αγγλία.

Τη δύσκολη εξίσωση σχηματισμού του φετινού ρόστερ προσπαθεί να λύσει η ΑΕΚ.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Θωμάς Μαύρος παίρνει πάνω του τα θέματα των Μάντζιου και Μόρα, ο Βαγγέλης Βλάχος αρχίζει να παίρνει αποφάσεις για τους νεαρούς που θα «κοπούν», εκείνους που θα ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα και φυσικά αυτούς που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αγγλία.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Θωμά Μαύρου να χειριστεί προσωπικά τις υποθέσεις των Μάντζιου και Μόρα και να τους κάνει τις «κολώνες» της ομάδας που θα σχηματιστεί του χρόνου. Παρόλο λοιπόν που υπάρχει απόσταση ακόμα ανάμεσα στα χρήματα που επιθυμούν οι παίκτες και αυτά (τα λίγα) που μπορεί να προσφέρει η ΑΕΚ, ο Μαύρος ελπίζει πως θα τους ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αυτό έδειξε εξάλλου ο ίδιος μιλώντας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάντζιο κι αυτό επιβεβαίωσε πως θέλει να συμβεί και ο Μόρας, μιλώντας για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην «Ένωση».

Εκτός απ’ αυτούς που θα έρθουν όμως, η ΑΕΚ πρέπει να πάρει αποφάσεις και για εκείνους που θα φύγουν. Όχι από το περσινό ρόστερ (άλλωστε απ’ αυτούς δεν έχουν μείνει και πολλοί) αλλά απ’ όσους δοκιμάζονται τόσες μέρες στα Σπάτα. Την πόρτα της εξόδου λοιπόν θα δουν οι Αγκιριμπά, Τσουκαλάς, Μουστάκης, Φροξυλιάς και Μακρυωνίτης, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αγγλία.

Εκεί όπου δεν θα βρεθούν επίσης οι Κουρέλλας, Αρέστη, Παπουρτζής και Νικολόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν προσεχώς στην προετοιμασία των Νέων και θα έχουν τον χειμώνα πάλι ευκαιρίες να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα.

Αντίθετα, τις δικές τους πιθανότητες να βρεθούν σε αυτή -και να ταξιδέψουν μαζί της στην Αγγλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας- συνεχίζουν να διεκδικούν οι Σταματής, Παυλής (δείχνει όλο και καλύτερη εικόνα), Τομαράς (από τους ποιοτικότερους νεαρούς που δοκιμάστηκαν) και Καλογέρης (που ξεκίνησε από το Σάββατο να περνάει από το μικροσκόπιο του Βλάχου).

Από την άλλη, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στο Τσέστερ θα βρεθούν οι Γιάγκο, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης και Κοτσαρίδης, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει και θα ανακοινωθούν μόλις η ΠΑΕ αποκτήσει φορολογική ενημερότητα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x