Stoiximan Super League

Δοκιμάζει τον Καλογέρη ο Βλάχος

Από το «μικροσκόπιο» του Βαγγέλη Βλάχου θα περάσει ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Αινεία Καλογέρη, ο οποίος από σήμερα θα δοκιμάζεται από τον 22χρονο τεχνικό και αν καταφέρει να τον πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί από την Ένωση.

Από το «μικροσκόπιο» του Βαγγέλη Βλάχου θα περάσει ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον Αινεία Καλογέρη, ο οποίος από σήμερα θα δοκιμάζεται από τον προπονητή της ΑΕΚ και αν καταφέρει να τον πείσει για την αξία του, θα αποκτηθεί από την Ένωση.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν παλιότερα στην ομάδα Νέων του συλλόγου, όμως είχε αποχωρήσει και είχε προσπαθήσει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Γκρόνινγκεν), όμως για γραφειοκρατικούς λόγους δεν τα είχε καταφέρει.

Στη συνέχεια, πήρε χρόνο συμμετοχής σε διάφορες ομάδες της επαρχίας και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να ξαναδοκιμάσει στους «κιτρινόμαυρους».

Οι υπόλοιποι παίκτες που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Βλάχου ήταν οι Γιάγκο, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Ανδρέας Σταματής, Χρήστος Αρκούδας, Νίκος Μουστάκης, Χρήστος Τομαράς και Μιχάλης Παυλής.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση (19.00).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x