Stoiximan Super League

Πρέσινγκ από Γκούντγιονσεν

Καλοί οι διακανονισμοί για τις λύσεις συμβολαίων που πέτυχε η ΑΕΚ, συμφέροντες (βάσει των χρημάτων που θα γλιτώσει) αλλά ακόμα κι εκείνοι απαιτούν… λεφτά. Μπορεί λοιπόν η «Ένωση» να συμφώνησε με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για να λύσουν μ’ ένα μικρό αντίτιμο τη συνεργασία τους, ωστόσο ο Ισλανδός πιέζει να το λάβει πριν τις 31 Ιουλίου.

Καλοί οι διακανονισμοί για τις λύσεις συμβολαίων που πέτυχε η ΑΕΚ, συμφέροντες (βάσει των χρημάτων που θα γλιτώσει) αλλά ακόμα κι εκείνοι απαιτούν… λεφτά.

Μπορεί λοιπόν η «Ένωση» να συμφώνησε με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για να λύσουν μ’ ένα μικρό αντίτιμο τη συνεργασία τους, ωστόσο ο Ισλανδός πιέζει να το λάβει πριν τις 31 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του, η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Γκούντγιονσεν πως θα τον καλέσει μέσα στην εβδομάδα για να υπογράψουν τη λύση του συμβολαίου του.

Με e-mail που έστειλε ωστόσο που έστειλε ο ίδιος στην ΠΑΕ τονίζει πως θα περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα τις 200.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει να λάβει, αλλιώς θα προσφύγει στη FIFA και θα διεκδικήσει το σύνολο των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να χάσει ένα πολύ συμφέρον deal (με τις 200.000 ευρώ που δέχθηκε να λάβει ο Γκούντγιονσεν θα απαλλάξει την ΑΕΚ από ένα συνολικό ποσό 1,2 εκατ. ευρώ) η «Ένωση» καλείται να βρει λύση και σ’ αυτό το θέμα.

Είτε καταβάλλοντάς του το ποσό, είτε προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή δεδομένου πως στα ταμεία της βρίσκονται περίπου 1,2 εκατ. ευρώ (τα οποία είναι ακριβώς όσα χρειάζονται για τη δόση του άρθρου 44) ενώ θα χρειαστεί κι ένα «γενναίο» ποσό ως προκαταβολή σε περίπτωση νέας ρύθμισης των υπόλοιπων οφειλών προς την Εφορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x